0 producten

Algemene voorwaarden Vitale beroepen winactie 2021

 

1. De winactie wordt uitgeschreven door LOOkX Group gevestigd te Heiloo. Op deze winactie zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan de winactie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer zowel de tagger als de getagde persoon de Facebookpagina van LOOkX leuk vindt.

3. Deelnemers kunnen elke week in februari opnieuw meedoen aan de winactie.

4. Iedere winactie duurt 1 week. De winnaars worden na een week bekend gemaakt onder de post van de desbetreffende winactie.

5. De winactie loopt van 4 februari 2021 tot en met 4 maart 2021.

6. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de winactie.

7. Om deel te mogen nemen aan de winactie, dient de deelnemer een minimumleeftijd te hebben van 16 jaar of toestemming te hebben van een ouder of voogd en woonachtig te zijn in Europa.

8. De trekking van de winnaars geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. De winnaar dient binnen 5 dagen na het versturen van het persoonlijk bericht te reageren. Als de winnaar hier niet in slaagt, zal de prijs worden toegewezen aan een andere deelnemer.

10. LOOkX Group kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen.

11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

13. Alle prijzen worden uiterlijk 14 maart 2021 verstuurd.

14. Persoonsgegevens die in het kader van de winactie worden verkregen, worden alleen gebruikt door LOOkX Group voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.

15. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

16. Door mee te doen aan deze winactie accepteert u de algemene voorwaarden van deze winactie.