Belangrijke informatie voor jouw bestelling: Het is mogelijk dat de verzendtijd iets langer duurt dan je gewend bent wegens de aangepaste COVID-19 maatregelen.   
0 producten

LOOkX Anti-ageing skincare routine

Anti-ageing Skincare routine

Ouder worden gaat gepaard met huidveroudering. Mooi oud worden lijkt een kunst. 
Why not just grow prettier met deze anti-ageing skincare routine?
 

'S MORGENS 'S AVONDS
1. Reiniging Amazing cleansing balm Amazing cleansing balm
2. Tonen Refresh lotion Refresh lotion
3. Extra boost Time stop oil Retinol2ndG serum
4. Cream Retinol2ndG fluid Retinol2ndG cream
5. Oogverzorging Retinol2ndG eye rescue Retinol2ndG eye rescue
6. Bescherming Sun fluid SPF30
EXTRA:
1 tot 2x per week Anti-ageing sheet mask
3x per week tot dagelijks Derma skin polish pads

LOOkX Retinol2ndG - Anti-ageing

Retinol2ndG Fluid

Retinol2ndG fluid

Maximale anti-ageing. De formule herstelt huidbeschadigingen, beschermt tegen schadelijke luchtvervuiling, brengt droge, ruwe huid in optimale conditie, en vermindert fijne lijntjes en rimpels. 

Shop nu Retinol2ndG Fluid

Retinol2ndG Serum

Retinol2ndG serum

Ouder worden is een zegen, die we graag met de beste ingrediënten ondersteunen. Het serum zorgt voor meer versteviging en minder lijntjes, met als resultaat een zachte, elastische en gladde huid.


Shop nu Retinol2ndG Serum

Retinol2ndG Cream

Retinol2ndG cream

De crème zorgt voor nog betere anti-ageing resultaten, en beschermt en verheldert de huid. Met een stralende, optimaal gehydrateerde huid zonder fijne lijntjes als resultaat.  


Shop nu Retinol2ndG Cream

Retinol2ndG Eye rescue

Retinol2ndG eye rescue

Deze redder in nood beschermt de tere huid rondom je ogen. Rimpels worden verminderd, donkere kringen en vochtophopingen aangepakt, en je huid wordt zachter, gladder en elastischer. 


Shop nu Retinol2ndG Eye rescueCharlotte Favot

Top 3 tips tegen huidveroudering:
Van Charlotte Favot (45 jaar), International trainer van LOOkX:

1. Sun protection, sun protection, sun protection! “The best anti-aging cream is a sun screen”, ook in de winter. Ik gebruik LOOkX Sun fluid SPF 30 voor een terrasje/strand en dagelijks de Smart 4-in-1 protection primer SPF 30 en Sun protector powder SPF 20.

2. Fijne lijntjes kun jij prima behandelen met hydraterende producten van de LOOkX Moisture-lijn. Voor de diepere rimpels heb jij een krachtige formule nodig. De LOOkX Retinol2ndG producten bevatten een nieuwe generatie Retinol die het probleem bij de bron aanpakt voor direct en langdurig resultaat. 

3. De juiste reiniging is de eerste stap naar een jeugdigere huid. Vergeet niet je make-up te verwijderen, ook als je super moe bent. Met make-up slapen kan veroudering van de huid veroorzaken en kan voor donkere kringen rondom de ogen zorgen.


Waarom kiezen voor LOOkX:
LOOkX staat voor smart & clean beauty. Smart? Ja, Smart products for Smart Women; multifunctionele producten met ingrediënten van de toekomst in milieubewuste verpakkingen. Het mooie merk valt in de categorie “Clean Beauty”, dit garandeert je veilige producten, waarvan veel refillable zijn. Ze maken een gezonde huid voor iedereen mogelijk.

Dit was in 1999 ook het uitgangspunt van oprichter Cindy van der Peet, die het zat was dat zoveel beauty merken hun beloftes niet waar maken. Het moest anders vond ze, en dat is haar gelukt. LOOkX Make up is anti-ageing en beschermend, en versterkt de werking van de huidverbeterende LOOkX Skincare. En zo wordt 1+1 dus 3!

De producten worden ontwikkeld in ons ECOCERT laboratorium waar we wetenschap combineren met de natuur: LOOkX Skin science. Dit omvat 3 technologieën: time release tech­nologie, innovatieve make-up technologie en plant stamcel technologie, die de power van een ingrediënt tot 50x kan verhogen. Wonderen in een potje bestaan niet. Producten die je op een korte termijn een gezondere huid geven wel en van LOOkX heb je over 10 jaar nog steeds profijt. Geen loze beloften, alleen resultaat.