0 producten

LOOkX Anti-ageing skincare routine

Anti-ageing Skincare routine

'S MORGENS 'S AVONDS
Reiniging Amazing cleansing balm Amazing cleansing balm
Tonen Refresh lotion Refresh lotion
Extra boost Time stop oil Retinol2ndG serum
Cream Retinol2ndG fluid Retinol2ndG cream
Oogverzorging Retinol2ndG eye rescue Retinol2ndG eye rescue
Bescherming Sun fluid SPF30
EXTRA:
1 tot 2x per week Anti-ageing sheet mask
3x per week tot dagelijks Derma skin polish pads

 


LOOkX Retinol2ndG - Anti-ageing

Retinol2ndG Fluid

Retinol2ndG fluid

Maximale anti-ageing. De formule herstelt huidbeschadigingen, beschermt tegen schadelijke luchtvervuiling, brengt droge, ruwe huid in optimale conditie, en vermindert fijne lijntjes en rimpels. 

Shop nu Retinol2ndG Fluid

Retinol2ndG Serum

Retinol2ndG serum

Ouder worden is een zegen, die we graag met de beste ingrediënten ondersteunen. Het serum zorgt voor meer versteviging en minder lijntjes, met als resultaat een zachte, elastische en gladde huid.


Shop nu Retinol2ndG Serum

Retinol2ndG Cream

Retinol2ndG cream

De crème zorgt voor nog betere anti-ageing resultaten, en beschermt en verheldert de huid. Met een stralende, optimaal gehydrateerde huid zonder fijne lijntjes als resultaat.  


Shop nu Retinol2ndG Cream

Retinol2ndG Eye rescue

Retinol2ndG eye rescue

Deze redder in nood beschermt de tere huid rondom je ogen. Rimpels worden verminderd, donkere kringen en vochtophopingen aangepakt, en je huid wordt zachter, gladder en elastischer. 


Shop nu Retinol2ndG Eye rescueCharlotte Favot

Top 3 tips tegen huidveroudering:
Van Charlotte Favot (45 jaar), International trainer van LOOkX:

1. Sun protection, sun protection, sun protection! “The best anti-aging cream is a sun screen”, ook in de winter. Ik gebruik LOOkX Sun fluid SPF 30 voor een terrasje/strand en dagelijks de Smart 4-in-1 protection primer SPF 30 en Sun protector powder SPF 20.

2. Drink voldoende water om de huid te laten stralen, maar vergeet niet dat jouw huid ook dorst heeft – dus hydrateer! Een vochtarme huid heeft niet alleen fijne lijntjes, maar ziet er ook vermoeid en oud uit. LOOkX Moisture serum en/of Moisture daycream is mijn gouden tip.

3. De juiste reiniging is de eerste stap naar een jeugdigere huid. Vergeet niet je make-up te verwijderen, ook als je super moe bent. Met make-up slapen kan veroudering van de huid veroorzaken en kan voor donkere kringen rondom de ogen zorgen.