Belangrijke informatie voor jouw bestelling: Het is mogelijk dat de verzendtijd iets langer duurt dan je gewend bent wegens de aangepaste COVID-19 maatregelen.   
0 producten

LOOkX Balance skincare routine

Gevoelige huid Skincare routine

Last van roodheid, irritaties, schilfertjes en dehydratatie? Dit kan verschillende oorzaken hebben: erfelijkheid, stress, hormonen en nog veel meer.
Deze 
skincare routine is perfect om jouw huid weer in balans te brengen!
 

'S MORGENS 'S AVONDS
1. Reiniging Amazing cleansing balm Amazing cleansing balm
2. Tonen Refresh lotion Refresh lotion
3. Extra boost Balance oil Balance oil
4. Cream Balance cream Balance cream
5. Oogverzorging Retinol2ndG eye rescue Retinol2ndG eye rescue
6. Bescherming Sun fluid SPF30 of Smart 4-in-1 protection primer
EXTRA:
1 tot 2x per week Anti-ageing sheet mask of O2 Relax eye & face mask
3x per week tot dagelijks Derma skin polish pads

LOOkX Balance - Kalmerend

Balance oil

Balance oil

Deze face oil brengt elke huid in balans! Kalmeert (eczeem), neemt roodheid weg, repareert, egaliseert, ontstresst, anti-ageing. twee druppels zijn genoeg (dus kleine verpakking, minder afval!). 


Shop nu: Balance cream

Balance cream

Balance cream

Detox je huid! Deze ontgiftende en kalmerende detox-formule zit vol ingrediënten die de huid (weer) in balans brengen, en zorgen dat jouw huid het daarna zelf zo kan houden. 


Shop nu: Balance cream

Daisy Voersma

Daisy Voersma (32 jaar):

“De Balance cream geeft mijn huid precies wat zij nodig heeft, het heeft een beschermende, kalmerende werking en helpt tegen huidveroudering. Daarnaast is de crème vegan,dierproefvrij, duurzaam en daar sta ik helemaal voor!”


Kenmerken van een
gevoelige huid

  • Roodheid
  • Jeuk
  • Vlekkerige huid
  • Droog
  • Schilferig
  • Branderig/ongemakkelijke sensatie


Waarom kiezen voor LOOkX:
LOOkX staat voor smart & clean beauty. Smart? Ja, Smart products for Smart Women; multifunctionele producten met ingrediënten van de toekomst in milieubewuste verpakkingen. Het mooie merk valt in de categorie “Clean Beauty”, dit garandeert je veilige producten, waarvan veel refillable zijn. Ze maken een gezonde huid voor iedereen mogelijk.

Dit was in 1999 ook het uitgangspunt van oprichter Cindy van der Peet, die het zat was dat zoveel beauty merken hun beloftes niet waar maken. Het moest anders vond ze, en dat is haar gelukt. LOOkX Make up is anti-ageing en beschermend, en versterkt de werking van de huidverbeterende LOOkX Skincare. En zo wordt 1+1 dus 3!

De producten worden ontwikkeld in ons ECOCERT laboratorium waar we wetenschap combineren met de natuur: LOOkX Skin science. Dit omvat 3 technologieën: time release tech­nologie, innovatieve make-up technologie en plant stamcel technologie, die de power van een ingrediënt tot 50x kan verhogen. Wonderen in een potje bestaan niet. Producten die je op een korte termijn een gezondere huid geven wel en van LOOkX heb je over 10 jaar nog steeds profijt. Geen loze beloften, alleen resultaat.