Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

20% korting in juni

20% korting in juni

In de maand juni hebben we weer twee producten geselecteerd die jij de gehele maand kunt shoppen met 20% korting!

LOOkX Velvet lipliner
LOOkX Velvet lipliner is een lippotlood met poederachtige textuur en zorgt er voor dat lipstick of lipgloss urenlang mooi blijft zitten, zonder in de plooitjes te lopen. De natuurlijk tint past bij elke kleur lipstick of lipgloss. Het lippotlood kan gebruikt worden om de lipcontour mee te accentueren, maar ook om de lippen volledig mee in te kleuren. Breng de lipliner aan net binnen jouw natuurlijke liplijn. Zet de cupido boog iets meer aan voor een vergrotend effect. Wil je een subtiele look? Maak dan tijdens het tekenen van je lippen kleine schetsende lijntjes in plaats van één strakke lijn.

Tip: combineer LOOkX Velvet lipliner samen met LOOkX Lipstick No. 51 Orange fruit matt voor een flawless liplook!

Van: € 16,50
Voor: € 13,20

LOOkX Smart 4-in-1 protection primer
LOOkX Smart 4-in-1 protection primer is de basis van elke make-up look. Het beschikt over beschermende en verzorgende eigenschappen en egaliseert de huid. Het heeft een matterende en porieverfijnende werking en zorgt voor een longlasting make-up look. Dankzij o.a. hyaluronzuur heeft de Smart 4-in-1 protection primer een hydraterende functie en een instant retouch effect.

Een aantal andere voordelen van LOOkX Smart 4-in-1 protection primer op een rij:

  • Zorgt voor de perfecte basis van elke longlasting make-up look
  • Zorgt dat make-up minimaal 12 uur lang perfect blijft zitten
  • Vult fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Verbetert de teint
  • Het creëert een zijdezacht gevoel

Maar het allerbelangrijkste: de Smart 4-in-1 protection primer legt een soort beschermlaagje over de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en heeft een viervoudige beschermende werking;

De primer bevat een blue light protection om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van blauw licht. De straling dringt door tot in de diepste huidlagen, veroorzaakt vorming van vrije radicalen die zorgen voor oxidatieve stress, vroegtijdige huidveroudering en pigmentatie.

De toegevoegde SPF30 UVA en UVB protection zorgt ervoor dat de huid wordt geschermd tegen UV-straling. De pollution protector is toegevoegd om de huid te beschermen tegen bijvoorbeeld stadsvervuiling en uitlaatgassen. Perfect voor de aankomende zomermaanden dus!

Ook wordt het DNA van de huid beschermd, om op deze wijze huidveroudering tegen te gaan.

Tip: breng na het aanbrengen van LOOkX Smart 4-in-1 protection primer een LOOkX Natural velvet mineral foundation aan, voor een extra beschermende laag tegen het zomerzonnetje!

Van: € 34,95
Voor: € 27,95