Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

Anti-ageing duo actie

Anti-ageing duo actie

Ben jij al bezig met inkopen voor de feestdagen? Wij hebben een spetterende actie met de twee bestsellers van het skincare assortiment!

Bij aankoop van de LOOkX Derma skin polish pads (€ 38,95) ontvang je een GRATIS LOOkX Anti-ageing sheet mask t.w.v. (€ 12,95) cadeau. Deze twee producten vormen samen het perfecte anti-ageing duo voor een gezonde, stralende huid met zichtbaar minder lijntjes en rimpels. Dit duo is het perfecte cadeau om weg te geven, maar ook heerlijk om jezelf mee te verwennen.

Derma skin polish pads
Verander jouw badkamer in een spa met de LOOkX Derma skin polish pads. De doordrenkte pads verwijderen je dode huidcellen op een huidvriendelijke manier en laten een gezonde, stralende huid tevoorschijn komen met zichtbaar minder rimpels en voelbaar meer stevigheid.

Anti-ageing sheet mask          
Wonderen zijn de wereld nog niet uit! LOOkX Anti-ageing sheet mask is een ultra dun masker dat je meteen geeft wat je wilt: een egale, stralende huid. Jouw huid wordt direct verstevigt, gelift, optimaal gehydrateerd, en schade door UV-straling herstelt.

Aanbevolen gebruik
Gebruik allereerst de Derma skin polish pads. Veeg met de pad over de gereinigde huid van je gezicht, nek en decolleté. Vervolgens kun je eventueel je huid naspoelen met water. Voor een optimaal resultaat gebruik je de pads op een droge huid. Pak daarna het Anti-ageing sheet mask erbij en verwijder de beschermende witte folie. Breng het masker voorzichtig aan op je huid en verwijder vervolgens de blauwe folie. Ontspan en geniet 10 minuten van dit rijke masker. Tot slot verwijder je het sheet mask en masseer je de overtollige vloeistof in je huid.

Bij aankoop van de Derma skin polish pads (€ 38,95) krijg je een GRATIS Anti-ageing sheet mask t.w.v. € 12,95 cadeau, het perfecte anti-ageing duo!
OP = OP