Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

December: Shoppen met korting

December: Shoppen met korting

Het jaar vliegt voorbij, gedurende de laatste maand van het jaar kun je voor de laatse keer drie producten shoppen met 20% korting: LOOkX Amazing cleansing balm 75 ML, LOOkX Velvet lipliner No. 16 en LOOkX Velvet lipliner No. 17 Rich ruby! Deze producten vullen jouw skincare routine en make-up look perfect aan gedurende de feestdagen en tijdens de winter. Meer weten? Lees snel verder…

LOOkX Amazing cleansing balm
Waarom vier producten kopen als je hetzelfde kunt bereiken met LOOkX Amazing cleansing balm? Deze luxe (reinigings)balm is op vier manieren in te zetten: als reiniger, hydraterend masker, herstellend nachtmasker en als snelle kuur voor de droge tot zeer droge huid. Het reinigt, heeft een anti-ageing effect, zorgt voor een extra verzorgingsboost en legt een beschermend laagje op de huid.

Gebruik: 

1. Rijke reinigingsbalm, ‘s ochtends en ‘s avonds. Bij aanbrengen op een droge huid heeft het een geltextuur en door met water te mengen verandert het in een olie. Masseer in op de droge huid, voeg wat water toe om hem crèmig te maken en spoel af met lauwwarm water.
2. Hydraterend masker, 2 of 3 keer per week. Breng het product rijkelijk aan op je gezicht, hals en decolleté, en laat 5 tot 10 minuten inwerken. Masseer met cirkelende bewegingen in en verwijder met lauwwarm water.
3. Herstellend nachtmasker, vervang 2x per week de nachtcrème voor een extra boost nachtelijke verzorging. Breng aan op gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, en verwijder de ochtend erna met een warm washandje of face cloth.
4. Snelle kuur voor de droge tot zeer droge huid. Masseer de balm in op droge plekken voor een snel hydraterend en verzorgend resultaat. Afspoelen hoeft niet.

Van: € 42,95 
Voor: € 34,36

LOOkX Velvet lipliner No. 16 & 17
De verzorgende LOOkX Velvet lipliners garanderen dat je lipstick en lipgloss urenlang mooi blijven zitten. De lippotloden hebben een matte finish en passen bij elke kleur LOOkX Lipstick en/of Lipgloss (No. 17 Rich ruby matched perfect met rode en roze tinten).

Gebruik: Omlijn je lipcontouren en breng daarna je favoriete LOOkX Lipstick of Lipgloss aan. Voor een extra intens en longlasting effect kleur je je gehele lippen in met de Velvet lipliner. Voor matte lippen houd je het daarbij, of gebruik het als base coat voor je lipstick. Je lipstick-kleur houdt zo extra lang, terwijl je lippen heerlijk zacht en soepel blijven aanvoelen.

Tip: Combineer het lippotlood met LOOkX Lipstick én Lipgloss om nog meer uit jouw lip look te halen.

Van: € 16,50 
Voor: € 13,20