Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

Flawless skin

Flawless skin

Jouw huid er flawless uit laten zien met weinig producten? Wij hebben de perfecte combinatie samengesteld waardoor jij elke dag rondloopt met een onweerstaanbare huid!

Primer
Gun jouw huid de ultieme verzorging met de LOOkX Smart 4-in-1 protection primer! Deze primer is de perfecte basis voor elke longlasting make-up look, zorgt dat jouw make-up minimaal 12 uur lang perfect blijft zitten, en dat jouw huid heerlijk zacht aanvoelt en er stralend uitziet.

Daarnaast heeft de primer een viervoudige beschermende werking:
- Het bevat een blue light protection
- Er is een SPF 30 UVA en UVB protection toegevoegd
- Er zit een pollution protector in
- Het DNA van je huid wordt beschermd

Klik hier om meer te ontdekken over de LOOkX Smart 4-in-1 protection primer.

Foundation
Om een flawless skin te creëren is de LOOkX Natural velvet mineral foundation onmisbaar, het is namelijk de meest huidvriendelijke foundation ooit!

Deze poeder foundation met verzorgende ingrediënten beschermt jouw huid tegen rimpels en huidveroudering, zorgt voor een natuurlijke egale huid zonder maskergevoel, verstopt je poriën niet en laat jouw huid ademen. De LOOkX Natural velvet mineral foundation bevat huidvriendelijke, natuurlijke zonnefilters (SPF 15) om jouw huid te beschermen tegen UV-stralen. 

Daarnaast kun je de coverage naar eigen wens bepalen:

Na het aanbrengen van de longlasting LOOkX Natural velvet mineral foundation heb je een vlekkeloze huid die zijdezacht aanvoelt en zelfs jouw intensieve workouts zal overleven.

Highlighter
Een highlighter geeft je huid een prachtige frisse glow en maakt jouw flawless skin helemaal af!

Breng de LOOkX Glamgirl highlighter aan met de LOOkX Powder brush op jouw jukbeenderen voor een mooie glans en in je binnenste ooghoeken voor een frisse blik, en je bent ready to go!
Tip: je kunt ook kiezen voor LOOkX Creamy eyeshadow Earth en LOOkX Loose eyeshadow moonshimmer Goldbrown.

Lees hier meer over de LOOkX Glamgirl highlighter en waar/hoe jij highlighter aanbrengt.