Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

Get the look: Doutzen Kroes

Get the look: Doutzen Kroes

Hello you! Wil jij weten hoe jij deze fabulous celeblook namaakt met LOOkX Make up. Lees snel deze blog en kijk hoe je de look van Doutzen kunt kopiëren met LOOkX.

Stap 1: Basis
Begin met een foundation, je hebt keuze uit de LOOkX Silky touch foundation, Mat perfection foundation & Natural velvet mineral foundation. Klik hier om te testen welke ondertoon foundation het best bij jou past.

Stap 2: Concealer                                                                                                            
Wallen en andere oneffenheden werk je weg met LOOkX Concealer. Verkrijgbaar in light, medium en dark. Breng de concealer onder je ogen aan en blend met je vingertoppen of met de LOOkX Blender brush.

Stap 3: Eyeliner
Voor de mooie zwarte winged eyeliner van Doutzen kun je de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner. Dit is een liquid eyeliner die snel en gemakkelijk aan te brengen is en de gehele dag blijft zitten. Het product heeft een universele vorm die geschikt is voor links- en rechthandigen, oftewel geschikt voor iedereen! Hoe je een perfecte winged eyeliner zet, lees je hier!

Stap 4: Wimpers
Gebruik als mascara LOOkX Mascara boost+. Deze mascara zorgt voor volle en langere wimpers en klontert niet. Met deze mascara ben jij verzekerd van een mooie intense look met diepzwarte wimpers.

Stap 5: Wenkbrauwen
Doutzen heeft prachtige maar vooral ook volle wenkbrauwen bij deze look. Gebruik hiervoor LOOkX Eyebrow pencil Brown. Vul de wenkbrauwen in door eerst dunne haartje te ‘’schetsen’’. Borstel ze vervolgens in een schuine opwaartse beweging in model met het speciale wenkbrauwkammetje dat aan de achterkant van het wenkbrauwpotlood zit.

Stap 6: Lippen
Doutzen heeft mooie volle lippe. Gebruik LOOkX Lipstick Nr. 80 Blossom rose pearl om hetzelfde effect te krijgen. Deze lipstick bestaat voor 85% uit plantaardige oliën, waardoor je zo van je droge lippen af bent.

Stap 7: Fixeer
Voor een extra beschermende blos op je wangen breng je LOOkX Velvet mineral powder aan. De poeder fixeert je foundation en matteert eventuele glimmende zones. Breng de poeder net als Doutzen heel licht aan zodat je de look zo natuurlijk mogelijk houdt.

Stap 8: Highlighter
Een highlighter geeft een oogverblinde glanzende finish aan elke make-up look. Gebruik de LOOkX Glamgirl highlighter op je neusbrug, cupidoboog, jukbeenderen, onder je wenkbrauwen en in je binnenste ooghoeken voor een mooie frisse glow!

Producten:

Stap 1: Basis
LOOkX Foundation is verkrijgbaar vanaf €34.95

Stap 2: Concealer
LOOkX Concealer is verkrijgbaar voor €20,50

Stap 3: Eyeliner
LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner is verkrijgbaar voor €18,95

Stap 4: Wimpers
LOOkX Mascara boost+ is verkrijgbaar voor €28,95

Stap 5: Wenkbrauwen
LOOkX Eyebrow pencil Brown is verkrijgbaar voor €17,95

Stap 6: Lippen
LOOkX Lipstick Nr. 80 Blossom rose pearl is verkrijgbaar voor €15,95

Stap 7: Fixeer
LOOkX Natural Velvet mineral powder is verkrijgbaar voor €21,50

Stap 8: Highlighter
LOOkX Glamgirl highlighter is verkrijgbaar voor €21,50

Bron foto: Instagram Doutzen Kroes