Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

Girls night out

Girls night out

Zin in een feestje? Met deze producten maak je heel snel een make-up look die perfect blijft zitten. 

Primer
Hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw make-uplook de hele avond flawless blijft? Gebruik de LOOkX Smart 4-in-1 protection primer.
De primer zorgt ervoor dat jouw make-up minimaal 12 uur lang perfect blijft zitten en is de ideale basis van elke longlasting make-uplook. Jouw huid krijgt de ultieme verzorging doordat de LOOkX Smart 4-in-1 protection primer een hydraterende functie en een instant retouch effect heeft, ze zal heerlijk zacht aanvoelen en er stralend uitzien.

Daarnaast heeft de LOOkX Smart 4-in-1 protection primer een viervoudige beschermende werking:
1. Het bevat een blue light protection
2. Het bevat een SPF 30 UVA en UVB protection
3. Het bevat een pollution protector
4. De DNA van je huid wordt beschermd

Gebruik een LOOkX Cream passend bij jouw huidtype, breng daarna een dun laagje LOOkX Smart 4-in-1 protection primer aan op je huid. Vervolg daarna jouw make-up routine met foundation (vloeibaar en/of poeder vorm).

Klik hier om meer te ontdekken over de LOOkX Smart 4-in-1 protection primer      

Foundation
Om een mooie, egale huid te creëren breng je de LOOkX Silky touch foundation aan met de LOOkX Foundation brush. Deze foundation versmelt met de huid en vormt een amper voelbare ‘second skin’. Door de lichtweerkaatsende kleurpigmenten raken eventuele rimpels optisch verzacht en worden schaduwen geneutraliseerd. (Extra: stip eventuele kleine plekjes daarna aan met een concealer en poeder af zodat je foundation de hele dag mooi blijft zitten.)

Mascara
Je make-uplook is niet compleet zonder onweerstaanbare wimpers. De LOOkX Mascara ultra lash is het perfecte product om je wimpers maximaal volume en een diepzwarte kleur te geven. Iedere wimper wordt afzonderlijk omhult door het speciaal vormgegeven borsteltje om klontjes geen kans te geven. De formule droogt snel en geeft niet af gedurende de dag. Deze mascara is ook geschikt voor gevoelige ogen en lenzendragers.

Lipstick
Go next level! Lipstick brengt jouw make-uplook naar een hoger niveau. Diverse kleuren lipstick zorgen ook voor verschillende uitstralingen.

LOOkX Lipsticks zijn op crèmebasis, de formule bestaat uit maar liefst 85% natuurlijke ingrediënten zoals wonderboomolie, die je lippen soepel houden en uitdrogen voorkomen.