Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

Korting in juli

Korting in juli

De vakantieperiode is al duur genoeg. Daarom hebben we drie producten geselecteerd die jij de hele maand juli kunt shoppen met 20% korting! Shop LOOkX Natural velvet mineral foundation, LOOkX O2 Relax eye & face mask en LOOkX Moisture serum 10 ML met korting!

LOOkX Natural velvet mineral foundation
LOOkX Natural velvet mineral foundation is een huidvriendelijke poeder foundation met anti-ageing effect. Bovendien bevat het SPF 15 om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Extra handig voor in de zomermaanden!

Gebruik: Kies zelf je dekking door veschillende laagjes aan te brengen: light (gebruik LOOkX Powder brush), medium (gebruik LOOkX Kabuki brush) of full coverage (gebruik een make-up sponsje).

Tip: Breng LOOkX Glamgirl highlighter aan bovenop de jukbeenderen voor een prachtige shine!

Van: €34,50
Voor: €27,60

LOOkX O2 Relax eye & face mask
LOOkX O2 Relax eye & face mask verkwikt en kalmeert de vermoeide, snel geïrriteerde huid met een mix van actieve ingrediënten. Het masker vermindert roodheid, rimpels en zorgt voor een soepele, elastische en egale huid. Heerlijk om na een zomerse dag aan te brengen.

Gebruik: Breng minimaal twee keer per week aan op de gereinigde huid van gelaat, hals en decolleté. Laat dit 15 tot 20 minuten inwerken en verwijder het met een tissue of een handdoekje. Ook als oogmasker te gebruiken om de vermoeide blik tegen te gaan!

Tip: Breng na gebruik ‘s ochtends van LOOkX O2 Relax eye & face mask, LOOkX Retinol2ndG cream aan. Breng na gebruik ’s avonds van LOOkX O2 Relax eye & face mask, LOOkX Retinol2ndG eye rescue aan. Vergeet niet LOOkX Sun fluid SPF30 te gebruiken.

Van: €42,-
Voor: €33,60

LOOkX Moisture serum 10 ML
LOOkX Moisture serum zorgt ervoor dat droogtelijntjes en een trekkerig gevoel in korte tijd verdwijnen. Het serum wordt tot in de diepe huidlagen opgenomen en herstelt de vochtbalans. De 10 ML variant past makkelijk in jouw handbagage/toilettas!

Gebruik: Breng ’s ochtends en ‘s avonds aan op de gereinigde huid van gelaat, hals en decolleté. LOOkX Moisture serum kan ook plaatselijk op droge delen worden aangebracht.

Tip: Breng na gebruik LOOkX Moisture boost cream aan voor een stralende en gehydrateerde huid!

Van: €18,50
Voor: €14,80