Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

Korting in mei

Korting in mei

Shop the products of the month in mei met 20% korting. Trakteer jezelf of een ander deze maand op LOOkX Man 24h boost en LOOkX Exclusive eyeliners. Ontdek de producten van mei:

LOOkX Man 24h boost
16 juni is het vaderdag. Mei is dus het perfecte moment om alvast een cadeautje in huis te halen voor jouw vader, vriend, man, opa of oom. LOOkX Man 24h boost is hét cadeau waar elke man blij van wordt! LOOkX Man 24h boost is een verzorging en aftershave in één speciaal voor mannen. De energieboost voorkomt ingegroeide baardharen, vermindert lijntjes en rimpels en de huid voelt steviger en comfortabel aan. De frisse formule wordt direct door de huid opgenomen en heeft een heerlijke geur. Ook te gebruiken ter verzorging van kale plekken op de hoofdhuid. De LOOkX Man 24h Boost is geschikt voor alle huidtypen, met name de gemengde en vette huid, het vermindert de expressielijnen en wordt snel geabsorbeerd door de huid.

Gebruik:
Breng ’s ochtends en ’s avonds aan op de gereinigde huid van gelaat en hals.

Tip: reinig de huid met eerst LOOkX Amazing cleansing balm of LOOkX Cleansing mousse eye & face.

Van €42,00
Voor €33,60

LOOkX Exclusive eyeliners
Natuurlijk mag je jezelf ook trakteren! LOOkX Exclusive eyeliner is een waterproof, longlasting oogpotlood met zachte textuur. Meteen na het aanbrengen is de eyeliner makkelijk te blenden. Liever een strakke lijn? Slijp de punt met de ingebouwde puntenslijper. Laat dertig seconden drogen en je bent veertien uur lang verzekerd van een vlekkeloos resultaat. LOOkX Exclusive eyeliners zijn beschikbaar in 7 kleuren, wat betekent dat jouw perfecte kleur er altijd tussen zit!  

LOOkX Exclusive eyeliner No. 07 Deep black matt is voor elke oogkleur geschikt. Door de eyeliner dichtbij de wimpers aan te brengen van de binnenste naar de buitenste ooghoek, zorg je ervoor dat je wimpers donkerder lijken en het oog iets groter. Wanneer je de eyeliner op de wimperlijn aanbrengt, zorg je ervoor dat de wimpers langer en donkerder lijken.

Tip: combineer LOOkX Exclusive eyeliners met LOOkX Mascara Ultra lash voor extra dimentie.

Van €18,25
Voor €14,60