Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

Krachtige Retinol2ndG routine

Krachtige Retinol2ndG routine

Fijne lijntjes, rimpels en onzuiverheden zichtbaar verminderen en een stevigere, stralende huid tevoorschijn laten komen is nog nooit zo makkelijk geweest! Met slechts vier producten uit de LOOkX Retinol2ndG-lijn creëer jij een krachtige routine.  

Serum   
Het krachtige LOOkX Retinol2ndG serum gebruik je om jouw collageenproductie op te voeren voor een stevigere huid met minder lijntjes en rimpels als resultaat. Ook wordt jouw huid heerlijk zacht en de huidelasticiteit verbetert dankzij vetzuren en ceramide 3 afkomstig uit olijven.
Gebruik: Breng het LOOkX Retinol2ndG serum ’s ochtends of ’s avonds aan op de gereinigde huid van gelaat, hals en decolleté. Het serum wordt snel in de huid geabsorbeerd, vervolg met een LOOkX dag- of nachtcrème.

Fluïde 
De LOOkX Retinol2ndG fluid zal het verjongingsproces actief in gang zetten. Daarnaast herstelt het product huidbeschadigingen, brengt het de droge huid in optimale conditie, vermindert het fijne lijntjes en rimpels en helpt het de huid te beschermen tegen door luchtvervuiling veroorzaakte beschadiging dankzij de intense formule.
Gebruik: Breng de LOOkX Retinol2ndG fluid ’s ochtends na het LOOkX Retinol2ndG Serum aan als basis voor je make-up.

Crème
Voor echte huidverbetering gebruik je LOOkX Retinol2ndG cream. Deze crème is een hydraterende, rijke anti-ageing nachtverzorging op basis van verzachtende shea butter. Ga lekker slapen en je zal wakker worden met een stralende, optimaal gehydrateerde huid met minder fijne lijntjes.
Gebruik: Breng LOOkX Retinol2ndG Cream s ochtends en/of ’s avonds aan op de gereinigde huid van gelaat, hals en decolleté.

Oogcrème
Maak je skincare routine compleet met de rijke oogcrème: LOOkX Retinol2ndG Eye rescue. De innovatieve mix van ingrediënten beschermt jouw tere huid rondom je ogen tegen huidveroudering. Ook worden donkere kringen en vochtophopingen meteen aangepakt. De effecten zijn direct na het aanbrengen al zichtbaar en op de lange termijn ook liftende resultaten.  
Gebruik: Reinig de huid mild en breng vervolgens de LOOkX Retinol2ndG Eye rescue één tot twee keer per dag de crème aan met je vingertoppen.

Let op: Retinol maakt de huid gevoeliger voor UV-licht. Breng overdag na het aanbrengen van de LOOkX Retinol2ndG producten altijd een laagje LOOkX Sun fluid SPF30 aan om vroegtijdige veroudering veroorzaakt door de zon tegen te gaan. De textuur is ultralicht, dus amper voelbaar.