Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

Make-up Beauty box

Make-up Beauty box

Houd jij van verrassingen? Let us surprise you, we hebben een heel speciale actie voor de feestdagen: de LOOkX Beauty box! Laat je verrassen met de leukste beauty producten van LOOkX.

LOOkX Beauty box
De box (slechts € 29,95) bevat vier of meer beauty producten, met een minimale totaalwaarde van € 79,95. Niet alle Beauty boxen hebben dezelfde inhoud, maar we kunnen je alvast verklappen dat er geweldige (make-up) items in zitten die elkaar perfect aanvullen. Je weet bij je bestelling niet welke je ontvangt, waardoor het een grote verrassing blijft tot je de box uitpakt!

Voor wie?
Dit is je ideale kans om kennis te maken met LOOkX make-up producten of juist andere kleuren die jij nog nooit geprobeerd hebt, te ontdekken.

Bovendien past het surprise effect perfect bij de feestdagen en is de box het ideale cadeau om weg te geven. Je kunt de box natuurlijk ook zelf houden, kun jij wachten met openen tot de feestdagen zijn aangebroken?

Ben jij nieuwsgierig? Voor € 29,95 ontvang je nu 4 of meer producten met een minimale totaalwaarde € 79,95 in de LOOkX Beauty box!
OP = OP