Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

Nominatie Pure Beauty Awards London

Nominatie Pure Beauty Awards London

Het Youth defense serum is één van onze paradepaardjes en dat is niet onopgemerkt gebleven. Het pre anti-ageing serum is namelijk genomineerd voor de prestigieuze Pure Beauty Awards London 2019.

De Pure Beauty Awards zijn in het leven geroepen om de lanceringen van de meest effectieve, bijzondere en innovatieve cosmeticaproducten te belonen. De winnaars worden door stemmers gekozen en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

LOOkX Youth defense serum
Het LOOkX Youth defense serum is geselecteerd uit honderden inzendingen vanuit de hele wereld. Het product is genomineerd in de categorie ‘Best New Anti-Ageing Product’. Deze categorie is speciaal voor nieuwe anti-ageing beauty producten op de markt. Er zijn meer nominaties binnengekomen dan vorig jaar en de lat ligt hoger dan ooit, waardoor we extra trots zijn. Ben jij ook blij met dit product? Stem dan mee!

Het LOOkX Youth defense serum is een effectief serum dat de eerste tekenen van huidveroudering remt, je huid kalmeert en roodheid vermindert. Daarnaast wordt jouw cel DNA beschermd, bovendien verlengd het de levenscyclus van de cellen. Tot slot werkt het serum huidverstevigend, waardoor jouw huid direct voller en dikker aanvoelt na gebruik.

Om de nominatie te vieren hebben wij nu wel een heel mooie actie. Je krijgt namelijk bij aankoop van het LOOkX Youth defense serum nu een GRATIS (anti-ageing) LOOkX Creamy eyeshadow Earth t.w.v. € 19,75 cadeau!

*Er kan gestemd worden tot en met 25 september en op 24 oktober vindt de uitreiking plaats in Londen. We houden je op de hoogte.