Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

Oktober: Shoppen met korting

Oktober: Shoppen met korting

Tijdens de maand oktober zijn er meerdere producten geselecteerd die jij de gehele maand via de webshop kunt bestellen met 20% korting: LOOkX Refresh lotion 120 ML, LOOkX Eyeshadows (m.u.v. trend) & LOOkX Eyeshadow brush.

LOOkX Refresh lotion 120 ML
LOOkX Refresh lotion is een reinigingslotion die je huid hydrateert en verfrist. Het heeft een drievoudige werking:

1. Het reinigt de huid en verwijdert de laatste sporen vuil, zoals dode huidcellen en restjes cleanser.
2. Het hydrateert de huid.
3. Het herstelt en kalmeert de huid.

Gebruik: Breng elke ochtend en avond aan op een wattenschijfje en verdeel de loition gelijkmatig over je gezicht, hals en decolleté. Doe dit direct na reiniging met LOOkX Cleansing mousse eye & face. LOOkX Refresh lotion hoeft niet te worden verwijderd.

Van: € 29,75
Voor: € 23,80


LOOkX Eyeshadow brush & Eyeshadows

Eyeshadow brush
LOOkX Eyeshadow brush is een stevige oogschaduwkwast gemaakt van high quality nylon hair. De kwast zorgt voor uitstekende pigmentopname en een gecontroleerde afgifte van oogschaduw. Het geeft een natuurlijk, egaal make-upresultaat. Gemakkelijk, gecontroleerd en hygiënisch in gebruik. De kwast is zowel geschikt voor het droog als nat aanbrengen van oogschaduw. Deze kwast is perfect voor het aanbrengen van alle kleuren LOOkX Eyeshadow.

Van: € 15,-
Voor: € 12,-

Eyeshadows
LOOkX Eyeshadows zijn hoog gepigmenteerd en bevatten vitamine E. De oogschaduws bestaan uit verschillende kleuren, texturen en effecten. Het blijft langdurig zitten en loopt niet in de lijntjes. Moisturizing ingrediënten en natuurlijk antioxidanten beschermen jouw huid tegen huidveroudering.

Wil jij weten welke kleur het beste bij je past, klik dan hier

Prijs

Van

Voor

Eyeshadow mono

€ 8,10

€ 6,48

Eyeshadow special effects

€ 8,35

€ 6,68