Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

Treasure Island trendcollectie

Treasure Island trendcollectie

Deze trendcollectie is geïnspireerd  op de prachtige en bijzondere kleuren rondom het strand. Met de veelzijdige en kleurrijke producten creëer je prachtige passende looks voor de lente- en zomermaanden. De producten verfraaien niet alleen, maar hebben zoals je gewend bent ook een verzorgende werking.

Oogschaduw
Hoog gepigmenteerde oogschaduw met vitamine E en beeswax (bijenwas), ter verzorging en bescherming van de tere huid rond de ogen. LOOkX Eyeshadow (van links naar rechts) No.906 Naked matt, No.908 Oyster pearl, Nr.909 Seashell pearl en No.01 Flamingo (ook als blush te gebruiken).

Creamy eyeshadow
LOOkX Creamy eyeshadow Earth is een vloeibare waterproof oogschaduw die ook als oogschaduw primer te gebruiken is. Het blijft langdurig zitten zonder zich op te hopen in de plooitjes: ideaal bij hangende of verslapte oogleden. De formule bevat speciale parelpoeder extracten die een verzorgende, verzachtende werking hebben en huidveroudering tegengaan.

Eyeliner
LOOkX Exclusive eyeliner No.15 Purple pearl is een waterproof oogpotlood op basis van special kleurpigmenten die direct voor een optimale, metallic matte dekking zorgen.
De zachte textuur van de eyeliner laat zich gelijk na het aanbrengen gemakkelijk blenden. Houd je meer van een strakke lijn? De punt van dit potlood kun je slijpen met de ingebouwde puntenslijper, zo blijft hij scherp voor een snelle perfecte eyeliner.

Vloeibare eyeliner
Deze nieuwe collectie bevat ook de meest ideale eyeliner op de markt, LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner! Het product bevat o.a. verzorgende kokosolie en Ricinus olie (wonderboomolie) en is gemakkelijk, snel & longlasting. Dankzij het handige refill systeem is de eyeliner goed voor het milieu en jouw portemonnee.
Note: deze vloeibare eyeliner is zowel geschikt voor links- als rechtshandigen dankzij de universele vorm.

Mascara
LOOkX Ultra lash mascara maakt de wimpers direct dikker en voller voor een prachtige, intense oogopslag. De verzorgende vitamines C en E geven de wimpers direct een heerlijke volle laag verzorging. De mascara droogt snel en geeft niet af gedurende de dag.

Lipstick & Lipgloss
De Treasure Island collectie bevat twee hoog gepigmenteerde LOOkX crème lipsticks: No.50 Happy pink matt en No.105 Pink sand matt. Naast deze prachtige lipsticks bevat de collectie ook een heldere gloss met parelpigmenten: No.30 Macaron pearl.

Je kunt de lipsticks en lipgloss los van elkaar dragen, maar ook over elkaar heen voor een prachtige, opvallende lip make-up. De formules bestaan voor 85% uit voedende ingrediënten, zoals wonderboomolie en vitamine E, waardoor de lippen soepel aan blijven voelen.

Poeder
LOOkX Sun protector powder geeft je gezicht, hals en decolleté een gezonde, gouden gloed en de nodige UV-bescherming. Bovendien bevat deze fijne zonnepoeder hydraterende ingrediënten en medium zonnefilters die bescherming bieden tegen huidveroudering.

Productoverzicht

Oogschaduw
LOOkX Eyeshadow No.906 Naked matt is verkrijgbaar voor €8,25
LOOkX Eyeshadow No.908 Oyster pearl is verkrijgbaar voor  €8,25
LOOkX Eyeshadow No.909 Seashell pearl is verkrijgbaar voor €8,25
LOOkX Eyeshadow & blush No.01 Flamingo is verkrijgbaar voor €8,25

Creamy oogschaduw
LOOkX Creamy eyeshadow Earth is verkrijgbaar voor €19,50

Eyeliner
LOOkX Exclusive eyeliner No.15 Purple pearl is verkrijgbaar voor €17,95
LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner is verkrijgbaar voor €18,95

Mascara
LOOkX Ultra lash mascara is verkrijgbaar voor €21,50

Lippen
LOOkX Lipgloss No.30 Macaron pearl is verkrijgbaar voor €18,75
LOOkX Lipstick No.50 Happy pink matt is verkrijgbaar voor  €15,95
LOOkX Lipstick No. 105 Pink sand matt is verkrijgbaar voor €15,95

Poeder
LOOkX Sun protector powder is verkrijgbaar voor €21,50