Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

Wild life make-up looks

Wild life make-up looks

Voor de feestdagen wil je graag iets extra's den op het gebied van uiterlijke verzorging. Pak daarom extra uit met deze make-up looks, ze zien er spectaculair uit maar zijn gemakkelijk te creëren! 

PARTY LOOK

Stap 1: De basis van deze look is een mooie, egale huid. Start daarom met LOOkX Smart 4­-in-­1 protection primer. Breng vervolgens de LOOkX Silky touch foundation aan met de LOOkX Foundation brush voor een egaal resultaat. Gebruik LOOkX Concealer om eventuele kringen onder de ogen en oneffenheden te verbergen. Voor een extra dekkende finish gebruik je LOOkX Natural velvet mineral powder of LOOkX Natural velvet minderal foundation.

Stap 2:  Gebruik het LOOkX Eyebrow pencil om de wenkbrauwen extra aan te zetten. Zorg dat de lijntjes die je zet, er strak en netjes uitzien. Je wenkbrauwen zien er zo natuurlijk uit, maar zorgen wel voor extra uitstraling.

Stap 3: Breng de LOOkX Eyeshadow No. 26 Jungle gold pearl op het gehele bewegende ooglid aan met de LOOkX Eyeshadow brush. Aan de buitenkant van de arcadeboog breng je LOOkX Eyeshadow No. 28 Rainforest wood pearl aan, werk naar binnen.

Stap 4: Breng op de bovenste en onderste wimperrand tussen de wimpers LOOkX Exclusive eyeliner No. 19 Magnet grey aan. Blend met de LOOkX Blender brush.

Stap 5: Breng op de waterlijn LOOkX Exclusive eyeliner No. 18 Miracle nude aan voor een open en wakkere blik.

Stap 6: Breng in het ooghoekje LOOkX Eyeshadow No. 134 Taupe pearl+ aan, zodat je ogen optisch groter lijken.

Stap 7: Voor de jukbeenderen gebruik je LOOkX Glamgirl highlighter. Dit zorgt voor een prachtige glans en past geweldig bij deze feestelijke look.

Stap 8: Vul de lippen geheel in met LOOkX Velvet lip liner zodat de lipstick extra lang blijft zitten. Breng vervolgens LOOkX Lipstick No. 87 Woman in red matt aan. Gebruik hiervoor LOOkX Lip brush zodat je extra precies kunt werken.

Optioneel: breng een extra laagje LOOkX Mascara boost+ aan en gebruik LOOkX Natural velvet mineral powder als contourpoeder.

 

ULTIMATE PARTY LOOK

Stap 1: Volg stap 1 & 2 van het stappenplan van de eerste look op.

Stap 2: Breng LOOkX Creamy eyeshadow Desert over het gehele ooglid aan als oogschaduw primer.

Stap 3: Vul het ooglid vervolgens in met LOOkX Eyeshadow No. 25 Savanna sand, gebruik hiervoor LOOkX Eyeshadow brush. In de arcadeboog breng je LOOkX Eyeshadow No. 28 Rainforest wood pearl aan met de LOOkX Blender brush. Het buitenste gedeelte van de arcadeboog zet je extra aan met LOOkX Eyeshadow No.139 Forest pearl+.

Stap 4: Breng in het binnenste ooghoekje LOOkX Loose eyeshadow moonshimmer Goldbrown aan. Op de onderste wimpperrand breng je lichtjes LOOkX Eyeshadow No. 134 Taupe pearl aan.

Stap 5: Blend de gehele oogmake­up look met LOOkX Eyeshadow No. 27 Urban moss pearl en LOOkX Blender brush.

Stap 6: Trek met LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner een strakke lijn op de bovenste wimperrand en eindig met een wing.

Stap 7: Op de waterrand van de onderste wimpers breng je LOOkX Exclusive eyliner No. 18 Miracle nude aan voor een open blik.

Stap 8: Vul de lippen in met LOOkX Velvet lip liner en stift de lippen daarna met LOOkX Lipstick No. 104 Wild safari matt.

Optioneel: geef de look extra veel glans door lichtjes LOOkX Loose eyeshadow moonshimmer Goldbrown aan te brengen op de jukbeenderen. Geef je wimpers nog een extra lik mascara.