Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten

Wild life collectie

Wild life collectie

Deze collectie is geïnspireerd door de natuur, in het bijzonder de kleurencombinaties van de landschappen in Zuid-Afrika. Jij kunt prachtige passende looks creëren met deze producten met aardetinten, terwijl jouw huid als bonus extra verzorging krijgt.

Oogschaduw
LOOkX Eyeshadow (van links naar rechts) No. 25 Savanna sand pearl, No. 26 Jungle gold pearl, No. 27 Urban moss pearl en No. 28 Rainforest wood pearl. De oogschaduws zijn hoog gepigmenteerd en bevatten vitamine E en bijenwas ter verzorging en bescherming van de tere huid rond de ogen.

Creamy oogschaduw
LOOkX Creamy eyeshadow Desert is een vloeibare waterproof oogschaduw die ook als oogschaduw primer te gebruiken is. Het blijft langdurig zitten zonder zich op te hopen in de plooitjes: ideaal bij hangende of verslapte oogleden. De formule bevat speciale parelpoederextracten die een verzorgende, verzachtende werking hebben en huidveroudering tegengaan.

Eyeliner
LOOkX Exclusive eyeliner No. 19 Magnet grey is een waterproof oogpotlood op basis van special kleurpigmenten die direct voor een optimale, metallic matte dekking zorgen.
Dankzij de Smarttouch gripzone ligt hij lekker in de hand en de zachte textuur van de eyeliner laat zich gelijk na het aanbrengen gemakkelijk blenden. 
Houd je meer van een strakke lijn? De punt van dit potlood kun je slijpen wanneer je de onderkant van de eyeliner verwijdert, zo blijft hij scherp voor een snelle perfecte eyeliner.

Mascara
LOOkX Mascara Boost+ zorgt niet alleen voor volume maar bevat een verzorgend booster complex, voor écht verlengde en dikkere wimpers. Dagelijks gebruik verhoogt het natuurlijke groeitempo van de wimperhaartjes, waardoor ze langer en voller worden. De wimpers voelen soepel aan en zijn gegarandeerd klontjesvrij.

Lippen
De Wild life trendcollectie bevat twee hoog gepigmenteerde LOOkX crème lipsticks: No. 25 Metallic rose pearl en No.104 Wild safari matt. Naast deze prachtige crème lipsticks bevat de collectie ook een heldere LOOkX Lipgloss met parelpigmenten: No. 04 Violet pearl.

De lipsticks en lipgloss kunnen los van elkaar gedragen worden, maar ook over elkaar voor een opvallende lip make-up.

De formules bestaan voor 85% uit voedende ingrediënten, zoals wonderboomolie en vitamine E, waardoor jouw lippen soepel aan blijven voelen.

Poeder
LOOkX Natural velvet mineral powder is een finishing powder met talgabsorberende deeltjes. Het fixeert je foundation en matteert glimmende zones. Het biedt direct bescherming biedt tegen verouderende vrije radicalen, onder andere met de krachtige antioxidant vitamine E.


Productoverzicht

Oogschaduw
LOOkX Eyeshadow No. 25 Savanna sand pearl is verkrijgbaar voor €8,25
LOOkX Eyeshadow No. 26 Jungle gold pearl is verkrijgbaar voor  €8,25
LOOkX Eyeshadow No. 27 Urban moss pearl is verkrijgbaar voor €8,25
LOOkX Eyeshadow No. 28 Rainforest wood pearl is verkrijgbaar voor €8,25

Creamy oogschaduw
LOOkX Creamy eyeshadow Desert is verkrijgbaar voor €19,50

Eyeliner
LOOkX Exclusive eyeliner No.19 Magnet grey is verkrijgbaar voor €17,95

Mascara
LOOkX Mascara Boost+ is verkrijgbaar voor €28,95

Lippen
LOOkX Lipgloss No. 04 Violet pearl is verkrijgbaar voor €18,75
LOOkX Lipstick No. 25 Metallic rose pearl is verkrijgbaar voor  €15,95
LOOkX Lipstick No. 104 Wild safari matt is verkrijgbaar voor €15,95

Poeder
LOOkX Natural velvet mineral powder is verkrijgbaar voor €21,50