Logistiek - Orderpicker | Fulltime, parttime of oproep

 

Logistiek - Orderpicker | Fulltime, parttime of oproep 
 
LOOkX Group BV is een snelgroeiend cosmeticabedrijf met een eigen magazijn gevestigd in Heerhugowaard. Vanuit deze locatie versturen we pakketten naar onze B2C & B2B klanten en pallets naar onze distributeurs over de hele wereld. We staan bekend om onze goede service en dat allemaal o.a. dankzij het hardwerkende team in het magazijn waar jij onderdeel van kan uitmaken. 
 
Dat gezellige team wil graag een nieuwe, vrolijke collega verwelkomen. Houd jij van je mouwen opstropen, lekker aan de slag gaan en nauwkeurig werken (net zoals onze andere collega's)? Geeft het je een goed gevoel wanneer orders netjes en supersnel bij onze klanten op de deurmat liggen?  

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: 

  • Picken van orders 
  • Inpakken van orders 
  • Orders verzendklaar maken zodat ze door de transporteur naar onze klanten gestuurd kunnen worden.    

De werkdagen zijn maandag – vrijdag van 8:45 tot 17:15 uur. Maar mocht je graag op de zaterdag of zondag werken, zijn daar ook mogelijkheden voor. 

Goed salaris? Reiskostenvergoeding? Ja, natuurlijk! We willen je natuurlijk belonen met een goed marktconform salaris, incl. reiskostenvergoeding (vanaf 10 kilometer), daarnaast bieden wij je 25 vakantiedagen, leuke extra's en opleidings-/trainings-/groeimogelijkheden.   

Krijg je een glimlach op je gezicht na het lezen van deze vacature?  Stuur dan direct jouw CV of een kort voorstelmailtje naar bas@lookx.com t.n.v. Bas van Duivenbooden. Dan nemen we contact met je op en bespreken we de details voor een eventuele kennismaking.  

En wie weet sta jij binnenkort tussen meer dan 2500 verschillende cosmetica producten. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld     


Solliciteer direct