0 producten

Wil jij je kennis als professional huidexpert vergroten? Volg onze gratis online webinars!

Wil jij je kennis als professional huidexpert vergroten? Volg onze gratis online webinars!

We hebben speciale webinars gepland zodat je ons mooie merk en bedrijf beter kunt leren kennen. Deze trainingen worden gegeven door LOOkX Group International trainer Charlotte Favot (zie foto). 

360 graden huidbeschermingMaandag 20 april 10.30 uur
360 graden huidbescherming door International trainer Charlotte Favot
Gratis
Luchtvervuiling is één van de grootste oorzaken van gezondheidsklachten. Maar heb je er ooit over nagedacht wat het met je huid doet? De consument wordt steeds bewuster van het effect van de omgeving op hun eens stralende huid. Er worden dagelijks microscopisch kleine deeltjes in de atmosfeer vrijgelaten. Deze deeltjes kunnen onze huid binnendringen en bedreigen ons anti-oxidatieve systeem en collageen vezels. Dit heeft grauwheid, hyperpigmentatie, inflammatie, vochttekort, fijne lijntjes en nog veel meer tot gevolg. In deze online masterclass ontdek je de oplossingen voor dit probleem.


Dinsdag 21 april 14.00 uur

Cosmetica anno nu door International trainer Charlotte FavotCosmetica anno nu
Gratis
Het beautylandschap kan verwarrend zijn, je stuit op veel valse beloftes en tegenspraken. Het debat over o.a. wetenschap vs. natuurlijk lijkt eindeloos.  

Maar de grens tussen wetenschap en natuur wordt ook steeds vager en biotechnologie is de markt aan het overnemen. Fabrikanten van cosmetische producten zijn in constante beweging om nieuwe innovaties en de meest recente ontdekkingen op de markt te brengen. De cosmeticabranche is dan ook een van de meest snel bewegende en veranderende consumentenbranche die wordt aangestuurd door wetenschap.

Als beauty expert word jij dagelijks geconfronteerd met ingewikkelde termen en verwarrende mediaberichten over ingrediënten en formules. Tijdens deze online masterclass verkennen we samen de zin en onzin van cosmetische producten.

.

Je kunt deze webinars LIVE volgen. Klik op de button hieronder en stuur een mail met je gegevens (naam, naam salon, adres & telefoonnummer). Laat ons ook weten welke webinar(s) je wil volgen. Vervolgens ontvang je vóór de webinar een link. Als je hierop klikt kun je meekijken. Je kunt via de Chatfunctie tijdens de webinars vragen stellen.