0 producten

LOOkX Man 24h boost skincare routine

Man 24h boost Skincare routine

'S MORGENS 'S AVONDS
Reiniging Derma daily cleanser Derma daily cleanser
Tonen Refresh lotion Refresh lotion
Cream Man 24h boost Man 24h boost
Oogverzorging Retinol2ndG eye rescue Retinol2ndG eye rescue
Bescherming Sun fluid SPF30
EXTRA:
1 tot 2x per week Anti-ageing sheet mask of O2 Relax eye & face mask
Dagelijks Derma skin polish pads

 


LOOkX Man - Manverzorging

Man 24h boost

Man 24h boost

Als je er goed uit wilt zien, zonder gedoe. Deze lichte crème met energieboost voorkomt ingegroeide baardharen, vermindert fijne lijntjes en rimpels, en verfrist de huid 24 uur lang. 

Shop nu: Man 24h boost

LOOkX Derma skin polish pads


Smooth scheren

40% van de mannen heeft gerelateerde klachten aan scheren. Door scheren worden de bovenste huidcellen verwijderd, daardoor wordt de huid gevoeliger voor externe factoren. Daarom is het belangrijk om de huid goed te verzorgen om irritaties te voorkomen. 

Vóór het scheren:
Met LOOkX Derma skin polish pads verwijder je op een handige en snelle manier dode huidcellen. Gebruik de pads vóór het scheren om het ingroeien van baardharen tegen te gaan en de huid in optimale conditie te houden. De Derma skin polish pads verzachten de huid en geven de collageensynthese een flinke boost.

Na het scheren:
LOOkX Man 24h boost is een verzorging en aftershave in één. Dankzij de prettige formule dringt het product gemakkelijk door de huid. De huid voelt na gebruik steviger en comfortabel aan door het verkoelende en verfrissende eff ect dat meteen voelbaar is. LOOkX Man 24h boost wordt direct door de huid opgenomen en heeft een heerlijke frisse geur. Het product is eventueel ook te gebruiken ter verzorging van kale plekken op de hoofdhuid.