0 producten

Alles over gezichtsmaskers

Alles over gezichtsmaskers

Eén of twee keer per week een gezichtsmasker gebruiken verbetert jouw huid. Een masker biedt een moment van ontspanning, maar kan veel meer dan dat zijn. Een goed masker verbetert de conditie en het opnamevermogen van de huid. Het zorgt voor direct resultaat en op de lange termijn.

Er zijn verschillende soorten maskers, zoals crème maskers en sheet maskers. Wanneer je het juiste gezichtsmasker kiest behaal je het meeste resultaat.

Trend
De nieuwe trend is ‘masker land’ is multi-masking. De naam zegt het al: het is het combineren van verschillende maskers. Je kunt per gezichtszone een ander masker gebruiken (als je bijvoorbeeld een vette T-zone hebt, maar wel rimpels op je voorhoofd). Maar je kunt ook maskers óver elkaar gebruiken. LOOkX producten zijn daar uitermate geschikt voor. Wil je jouw huid bijvoorbeeld een hydratatieboost geven én anti-ageing effect behalen? Breng dan eerst een dun laagje LOOkX O2 relax eye & face mask aan met daaroverheen het LOOkX Anti-ageing sheet mask. De ingrediënten kunnen extra diep de huid in dringen en zorgen voor nóg meer resultaat.

Multi-masken met LOOkX

O2 relax eye & face mask
Van een vermoeide naar vitale huid in 15 minuten! Het verkwikt en kalmeert, gaat roodheid tegen, vermindert rimpeltjes en zorgt voor een soepele, elastische en egale huid. Met o.a. merlot druif extract, het remt de afgifte van histamine, kalmeert roodheid en verbetert het zuurstofgehalte in de cellen.

Anti-ageing sheet mask
Krijg meteen wat je wilt: een egale, stralende huid. Met een direct liftend en verstevigd effect en verbluffende resultaten. Bovendien herstelt het schade door UV-stralen. Het ingrediënt matrixyl 3000 stimuleert collageenproductie, vermindert rimpels en verbetert teint.

Tips

  • Ken je de Derma skin polish pads van LOOkX? Deze pads kun je over je gezicht verdelen als een soort masker. Laat de pads 10 minuten zitten en verwijder ze daarna. De dode huidcellen verdwijnen en een egale huid komt tevoorschijn. Breng dan een royale laag LOOkX Skin multitasker aan als neutralizer.
  • Wil je jouw masker nog beter laten werken? Reinig goed je gezicht en scrub daarna je gezicht met LOOkX Vitamin cocktail scrub. De dode huidcellen verwijder je zo op milde wijze, zodat het masker nóg beter de huid kan indringen.