0 producten

Beauty trends lente/zomer

Beauty trends lente/zomer

What to wear? Wij hebben de vijf belangrijkste make-up trends verzameld zodat jij het beste uit je make-up look kunt halen gedurende de lente en zomer.  

Perfect skincare 
Wat is make-up zonder een goede basis? Inderdaad, mooie make-up bestaat niet zonder een goede basis. De beste basis voor make-up, is een goed verzorgde huid. Het is belangrijk om het vochtgehalte van de huid goed op peil te houden en de huid te laten stralen. Daarom zijn alle producten van LOOkX make-up skincare based. De Smart 4-in-1 protection primer is de perfecte basis van elke make-up look. Het zorgt ervoor dat jouw make-up minimaal 12 uur blijft zitten en heeft een viervoudig beschermende werking. Gebruik daarna Sun protector powder Duo SPF 20 om je gezicht te bronzen en highlighten. Je ziet er stralend uit, alsof je net op vakantie bent geweest, terwijl je je juist tegen UV-straling beschermt!

Sparkle all day 
Een mooie shine mag natuurlijk nooit ontbreken, maar deze zomer gaan we voor oogverblindend. Haal de glitters tevoorschijn! Ga voor één van onze zomerse Eyeshadows met ultra glanzende finish, zoals: No. 03 Rose petal pearl+, No. 82 Sun pearl+, No. 122 Rose quartz pearl+, No. 134 Taupe pearl+.  Daarnaast maken de geweldige LOOkX Loose eyeshadow moonshimmers in de tinten zilver, goudbruin en blauw van jouw het stralende middelpunt. Verwerk ze in een ooglook of breng ze bijvoorbeeld aan op je lippen, ze zijn ook te gebruiken als highlighter en body shimmer.  

Power of blush 
Dit seizoen neemt blush een plekje in de spotlight. Waarom zou je het alleen op je wangen kunnen gebruiken? Ga voor een ultra-romantische look en breng jouw blush eens aan in je crease of op het bewegend ooglid. Jouw ooglook krijgt direct een warmere uitstraling.   
Tip: LOOkX Blush No. 04 Hot pink heeft een fel roze tint en LOOkX Eye & blush No. 01 Flamingo een zacht roze tint. 

Floating eyeliner 
Pssst… je hoeft eyeliner niet alleen langs je wimperrand aan te brengen. Dit seizoen kun je he-le-maal losgaan met je eyeliner. Naast een classy winged eyeliner is er deze zomer plaats voor zwevende lijnen. Voor de ultieme look breng je de eyeliner als lijn aan in je crease of andere vorm. In plaats van een zwarte eyeliner zou je ook Exclusive eyeliner No. 08 Chocolate matt, No. 14 Mossgreen pearl of één van de andere kleuren kunnen kiezen voor een minder intens effect. Maak je look af met Mascara Ultra lash voor een intense oogopslag met extreme dimensie en perfect gesepareerde wimpers. 

Gloss is back 
Lipgloss heeft de afgelopen seizoenen haar weg terug gevonden en is here to stay. Ga jij voor een matte, glanzende of misschien zelfs ultra glanzende finish? Onze aanraders voor deze seizoenen: No. 06 Lila glow pearl & No. 07 Champagne pearl
De formule plakt niet, blijft tot wel 3 uur lang mooi zitten en zorgt voor optisch vollere lippen dankzij toegevoegde parelpigmenten. Je lippen zijn in 1x mooi, zacht, soepel en beschermd tegen huidveroudering.