0 producten

Blog Cindy: #lookxcares

Blog Cindy: #lookxcares

LOOkX zet de hele maand februari mensen met een vitaal beroep in heel Nederland in het zonnetje. Met deze #lookxcares actie hopen wij zo veel mogelijk lockdown warriors en healthcare heroes een hart onder de riem te steken. LOOkX geeft niet namelijk alleen om de huid, maar ook om de iedereen met een vitaal beroep in heel Nederland! 

De afgelopen tijd kwamen er opvallend veel reacties binnen over huidproblemen door het dragen van mondkapjes. Deze vragen bleken vooral vanuit de zorgbranche te komen. De medische mondkapjes zijn benauwder, de omgeving is warm en het dragen van een mondkapje meer dan acht uur per dag is geen uitzondering. Het is niet vreemd dat de huid daardoor uit balans raakt. Dit huidprobleem heeft een naam gekregen: mascne, het ontstaan van acne/puistjes door het dragen van mondkapjes. Gelukkig heeft LOOkX daar een oplossing voor en delen wij graag onze expertise in smart beauty producten. Zo ontstond het idee om de artsen en verpleging (van o.a. de IC) te steunen door hen het LOOkX O2 Relax eye & face mask cadeau te doen. Het begon klein, maar groeide als snel uit tot een landelijke actie: deze maand worden er bijna duizend LOOkX producten (GRATIS!) weggegeven aan mensen met een vitaal beroep!

Wellicht heb je de #lookxcares actie al voorbij zien komen op social media. Op onze Facebookpagina worden mensen met een vitaal beroep in het zonnetje gezet door middel van winacties. Ook geven LOOkX schoonheidssalons deze hele maand honderden prijzen weg aan lockdown warriors & healthcare heroes. Op social media zijn influencers het boegbeeld van de campagne. Zij zetten zich in om in heel Nederland zo veel mogelijk medewerkers met een vitaal beroep te bereiken.
LOOkX CEO Cindy is zelf langs geweest bij de NoordWest Ziekenhuisgroep in Alkmaar, om daar zorgmedewerkers in het zonnetje te zetten met leuke LOOkX cadeaupakketjes. Cindy vertelt zelf: 

“Op woensdag 17 februari was het de Nationale Doe Vriendelijk Dag. Ik ging daarom samen met mijn collegas Kirsten en Yvonne langs de NoordWest Ziekenhuisgroep in Alkmaar om daar 400 zorgmedewerkers die onder andere werkzaam zijn op de IC-afdeling in het zonnetje te zetten. Zij werden door ons verrast met maar liefst 400 LOOkX cadeaupakketjes! 

In deze cadeaupakketjes zat onder andere het LOOkX O2 Relax eye & face mask. Het LOOkX O2 Relax eye & face mask is een masker dat de huid weer in balans brengt bij ‘mascne’. Mascne wordt veroorzaakt door het dragen van een mondmasker, iets waar veel zorgmedewerkers last van hebben. Zij dragen vaak wel 8 uur achter elkaar een mondmasker! 

Het was heel fijn om deze zorgmedewerkers te verblijden met de cadeaupakketjes, ze waren zo ontzettend dankbaar! Ik luisterde naar hun verhalen en de emoties kwamen naar boven. Ze verdienen zo veel respect voor hun inzet! 

Lieve zorgmedewerkers, jullie zijn échte toppers!