0 producten

Creamy eyeshadow uit assortiment

Creamy eyeshadow uit assortiment

Helaas moeten wij mededelen dat ons laboratorium de populaire LOOkX Creamy eyeshadow niet meer kan maken. De ingrediënten die deze mooie formule zo bijzonder maken, zijn niet meer leverbaar. Dit hadden we niet aan zien komen en ook het laboratorium niet. De voorraad van de LOOkX Creamy eyeshadow zal dan ook niet meer aangevuld worden. Natuurlijk gaan wij op zoek naar een nieuwe vervanger met een nóg betere formule!

LOOkX Exclusive eyeliner No. 18 Miracle nudeLOOkX Exclusive eyeliner
Als tijdelijke vervanger hebben wij in ons assortiment verschillende kleuren LOOkX Exclusive eyeliners die ook perfect gebruikt kunnen worden als oogschaduwbasis. Hoe je die gebruikt, lees je hieronder.

De LOOkX Exclusive eyeliner is niet alleen te gebruiken als eyeliner, maar ook als oogschaduwbasis op het ooglid. De eyeliners hebben een extreem zachte textuur die in één applicatie dekt, waarna je de eyeliners direct kunt vervagen en blenden. Bovendien is de formule waterproof en blijft minimaal 14 uur perfect zitten, zonder uit te lopen.

De LOOkX Exclusive eyeliner No. 18 Miracle nude is geschikt als neutrale oogschaduwbasis voor alle kleuren oogschaduw. Voor intensere looks, gebruik je de andere kleuren LOOkX Exclusive eyeliners als oogschaduwbasis. Gebruik bijvoorbeeld LOOkX Exclusive eyeliner No. 15 Purple pearl onder paarse oogschaduw, om de kleuren intenser en levendiger te laten uitkomen. LOOkX Exclusive eyeliner No. 14 Mossgreen pearl matcht perfect met groene oogschaduwkleuren, de LOOkX Exclusive eyeliner No. 12 Denimblue pearl bij blauwe oogschaduwkleuren, enzovoort.

Hoe gebruik ik de LOOkX Exclusive eyeliner als oogschaduwbasis?
Zo breng je de LOOkX Exclusive eyeliner aan als oogschaduwbasis:

  1. Breng de LOOkX Exclusive eyeliner aan op het ooglid.
  2. Blend de eyeliner direct met de LOOkX Blender brush.
  3. Breng vervolgens jouw favoriete LOOkX Eyeshadow aan!
Exclusive eyeliner oogschaduwbasis     Zonder oogschaduwbasis

LOOk
X Eyeshadow No. 16 Marine pearl met LOOkX Exclusive eyeliner No. 18 Miracle nude als oogschaduwbasis en LOOkX Eyeshadow No. 16 Marine pearl zonder oogschaduwbasis.

LOOkX Eyeshadow nat gebruiken
LOOkX Eyeshadow is zowel droog als nat te gebruiken. Wanneer je LOOkX Eyeshadow nat gebruikt, hecht het beter aan de huid waardoor de pigmentatie nog sterker wordt. Gebruik een beetje water op jouw oogschaduwkwast om de oogschaduw nat te maken.