0 producten

Dé oplossing voor donkere kringen en fijne lijntjes

Dé oplossing voor donkere kringen en fijne lijntjes

Donkere kringen, (vocht)wallen en huidveroudering zijn de meest voorkomende problemen rondom de ogen. De huid van het oogcontour is kwetsbaarder dan de rest van je gezicht. De huid is maar liefst 10 keer dunner en drie keer gevoeliger.

Wist je dat huidverslapping als eerste rondom de ogen zichtbaar is? Daar zie je als eerste rimpels en fijne lijntjes verschijnen. Dat komt omdat er veel meer beweging rondom je ogen plaatsvindt dan bij de rest van je gezicht, zo knipper je ruim 20.000 keer per dag. Ook heeft het invloed als je hardhandig je make-up verwijdert.

De huid van jouw oogcontour heeft daarom andere behoeftes. Het is belangrijk om dit gebied wat extra aandacht te geven gedurende de dag:

LOOkX Retinol2ndG Eye rescue is perfect voor ’s avonds, maar ook te gebruiken voor overdag. Deze redder in noodbeschermt de tere huid rondom je ogen. Rimpels worden verminderd, donkere kringen en vochtophopingen aangepakt, en je huid wordt zachter, gladder en elastischer.

Ultieme verzorging: van een vermoeide naar vitale huid in 15 minuten! LOOkX O2 Relax eye & face mask is perfect om één à twee keer rond je ogen te gebruiken. Dankzij LOOkX Skin science zijn alle ingrediënten zo ingepakt dat ze de buitenkant van je huid niet kunnen irriteren en worden afgegeven in de juiste huidlaag. Het masker verkwikt en kalmeert, gaat roodheid tegen, vermindert rimpeltjes en zorgt voor een soepele, elastische en egale huid.

Hoe breng je oogcrème aan?

  1. Verdeel een klein druppeltje oogcrème over je ringvingers (deze vinger heeft de zachtste aanraking en zorgt daardoor voor de minste druk op je huid).
  2. Stippel de crème op je oogcontour (inclusief wenkbrauwbot).
  3. Klop de LOOkX Eye rescue onder en boven je ogen in met je vingertoppen, werk daarbij van binnen naar buiten.  

Let op: Het is belangrijk dat je de oogcrème alleen op de contour/het bot aanbrengt, door de warmte van je huid verspreidt de crème vanzelf naar de juiste plekken. Wanneer je het direct onder je ogen aanbrengt zal het uiteindelijk in je ogen terecht komen, wat voor irritatie kan zorgen.