0 producten

De vrouw achter LOOkX

De vrouw achter LOOkX

Cindy van der Peet – moeder, zakenvrouw, MUA (makeup artist), huidexpert én CEO van LOOkX.

Van kinds af aan wilde ik twee dingen: zelfstandig zijn en altijd iedereen helpen. Dit komt denk ik door mijn opvoeding, ik ben opgegroeid in een hardwerkend gezin. Mijn ouders werkten allebei meer dan fulltime in hun bedrijf. In die tijd was het hard werken om je hoofd boven water te houden. Als kind hielp ik, samen met mijn broer en zus, graag mee. Ieder had zijn eigen taak, en dat ging supergoed.

Als klein meisje leerde ik snel zelfstandig en sterk te zijn – net zoals mijn moeder en oma’s. Ook zij waren zakenvrouwen, die het werk com­bineerden met grote gezinnen (9 en 10 kinde­ren). Het motto was: wil je iets? Werk dan hard en ga ervoor! Dat heb ik mezelf dan ook altijd voorgehouden.

Wat mijn droom leven betekent? Ik was pas 18 toen ik een bedrijf startte. Ik werkte als beauty-professional en make-up artist voor bladen en TV. Ik liep er in mijn werk continue tegenaan dat er geen beautyproduct te vinden was wat werkelijk deed wat het beloofde. Dus toen ik niks kon vinden wat aan mijn eisen voldeed, dat ik “dan gaan we het zelf doen”. Destijds had ik geen kantoor, geen computer en geen personeel. Maar er was wel een sterke drijfveer en een droom. De basis die nodig is om een succesvol merk zelf op te bouwen.

Sterke vrouwen LOOkX

Mijn missie

Een mooie huid voor iedereen werkelijkheid maken. Een mooie huid weerspiegelt namelijk je gezondheid en geeft je zelfvertrou­wen. Als ik het over een mooie huid heb, praat ik niet over fillers en botox, maar een échte, natuurlijke huid. Een huid die in de beste con­ditie is. Een huid die past bij jouw levensfase en leeftijd. Dat is het DNA van LOOkX. Naast skincare denk je misschien niet aan make-up, maar met de juiste producten en ingrediënten kun je jouw huid wel degelijk met make-up verzorgen en verbeteren.

Ik wist dat het bloed, zweet en tranen zou kosten, maar dat had en heb ik ervoor over. Ver vóórdat iemand wist wat de empowerment beweging was, werd het mijn doel om vrouwen zich sterk en zeker te laten voelen. Om vrouwen te laten stralen.

Onze producten

Ik weet vanaf het begin precies wat ik met LOOkX wil. Geen gebakken lucht verkopen, maar producten die écht werken. Daarom ging ik op zoek naar de beste laboratoria. Deze vond ik in Zwitserland en Italië. Hier worden de meest innovatieve formules ontwikkeld voor producten zonder poespas. Geen toxic bestanddelen, maar actieve ingrediënten die tot diep in de huid doordringen voor direct en langdurig resultaat. LOOkX Make up (producten met beschermende, verzorgende en anti-ageing eigenschappen) en LOOkX Skincare (producten met actieve ingrediënten voor optimaal resultaat) versterken elkaar.

Inmiddels hebben we met LOOkX fans over de hele wereld. Van Europa tot Zuid-Amerika, zelfs in India en China. Ons team bestaat uit slimme en sterke vrouwen (en een paar mannen!). Dagelijks houden wij ons bezig met het verbeteren van jouw huid. Als jij je daardoor beter over je looks voelt en daardoor lekkerder in je vel zit – hebben wij ons doel bereikt.

Tussenbanner Women's Day

Mijn cadeau aan jou

Dinsdag 8 maart is internationale vrouwendag, dé dag dat alle vrouwen weer in het middelpunt staan. Omdat ik wil dat iedere vrouw zich zelfverzekerd en trots voelt, ontvang je vanaf 5 maart maar liefst 20% korting op het hele LOOkX assortiment om al je favoriete producten met 20% korting te kunnen shoppen!* De promotie begint op 5 maart en eindigt op 8 maart. Gebruik hiervoor de code WOMENSDAY20!
*M.u.v. promoties

Liefs,

Cindy