0 producten

Dutch Beauty Award

Dutch Beauty Award

Ons slogan “No empty promises, just results” wordt ook dit jaar weer bevestigd door de crème de la crème van beauty journalisten in Nederland. Wij mochten maar liefst twee beauty awards in ontvangst nemen!

Dutch Beauty Award
De Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland. De Dutch Beauty Award wordt ieder jaar georganiseerd door de vereniging Experts of Beauty en bestaat dit jaar 35 jaar. Gaat niet bestaat niet. De awards zijn op passende afstand geheel in stijl bezorgd bij alle deelnemers en de award ceremonie vond via een besloten livestream plaats.

Beste salon behandel concept van Nederland
Het is ons doel om jouw droomhuid werkelijkheid te maken. Dit bereiken we met het LOOkX Personal skin plan, een intensief huidverbeteringstraject van LOOkX Skincare in onze salons. De effectieve behandelingen worden volledig op maat gemaakt om optimaal resultaat te behalen.Tijdens LOOkX Skincare behandelingen gebruiken we producten met de nieuwste innovatie in ingrediënten (o.a. plant stamcellen), in concentraties die uniek zijn in de skincarewereld. Daarom kun je rekenen op écht resultaat!

Het LOOkX Personal skin plan was genomineerd in de categorie Beste salon behandel concept van Nederland en is gefinisht op de derde plaats!

Het jury rapport luidt: “De formule bestaat uit een combinatie van effectieve behandelingen en krachtige producten voor thuisgebruik. Resultaatgericht, maar met een persoonlijke aanpak. Fijne, doeltreffende behandeling met slimme krachtpatsers om de huid in topconditie te krijgen en eventuele huidproblemen op te lossen.”

Beste salon product van Nederland
Ben jij al bekend met LOOkX Vit-C microdermabrasion? Dit product wordt alleen in onze LOOkX salons gebruikt tijdens de effectieve behandeling. De exfoliant was genomineerd in de categorie Beste salon product van Nederland en is geëindigd op de tweede plek!

LOOkX Vit-C microdermabrasion is een superieure exfoliatie en vrije radicalen vanger in één. Deze intensieve scrub heeft een reinigende en cel vernieuwende werking en laat de huid fris en zacht achter. Het zorgt voor een stralend resultaat en zijdezachte textuur. Het is professionele microdermabrasie zonder apparatuur, die zelfs door de droge huid verdragen wordt. Ideaal voor de pigmentgevoelige huid.

Het jury rapport luidt: “Wat een bijzonder product, je kunt er echt alles mee doen! En het voelt heel fijn op de huid, mét effect. Het ruikt aangenaam, brengt fijn aan en verbetert je teint. Echt een huid verhelderend product dat z’n werk goed doet.”

Kom langs in één van salons om het LOOkX Personal skin plan en LOOkX Vit-C microdermbrasion te ontdekken. Klik hier voor de dichtstbijzijnde LOOkX specialist bij jou in de buurt.