0 producten

Geniet van de zon, wij zorgen voor de bescherming!

Geniet van de zon, wij zorgen voor de bescherming!

Een gezonde, stralende huid begint bij de juiste bescherming tegen UV-straling. Met de LOOkX Sun fluid SPF30 kun jij zorgeloos genieten van de zon. Wist je dat je met de LOOkX Sun fluid SPF30 niet alleen jouw huid beschermt, maar ook de aarde? Lees snel meer over hoe je dat doet in deze blog! 

Over LOOkX Sun fluid SPF30 
Zorgeloos genieten van de zon met een goed gevoel doe je met de LOOkX Sun fluid SPF30! Deze fluid bevat natuurlijke zonnefilters en biedt jouw huid bescherming tegen UVA- en UVB-straling en andere schadelijke factoren van buitenaf. Bovendien werkt het anti-ageing en herstellend, en voorkomt het extreme pigmentvorming. De LOOkX Sun fluid SPF30: 

  • biedt UVA- en UVB-bescherming tegen zonlicht; 

  • verhelpt ontstekingen, irritatie en roodheid; 

  • werkt anti-ageing; 

  • beschermt het DNA; 

  • biedt bescherming tegen (stads)vervuiling; 

  • voorkomt extreme pigmentvorming; 

  • heeft een lichte, olievrije formule. 

LOOkX Spekboom project 
Wij beschermen jouw huid, jij beschermt de aarde! Voor iedere verkochte LOOkX Sun fluid SPF30 planten wij namelijk een spekboom in Zuid-Afrika voor het LOOkX Spekboom project. 

LOOkX founder Cindy van der Peet, haar man en co-founder Bas, en hun zoontje Gianni zijn groot fan van Zuid-Afrika. Na meerdere bezoeken aan het land, zagen ze hoe veel invloed de klimaatveranderingen op het land hebben. Het land heeft hulp nodig en zo kwamen zij op het idee om een charity program (LOOkX foundation) op te zetten. We starten met het LOOkX Spekboom project met als doel een doolhof – gemaakt van spekbomen - in het Botlierskop natural reserve in Zuid-Afrika te realiseren. 

Met dit doolhof willen we drie belangrijke missies nastreven: 

  • Een schonere lucht ontwikkelen voor mens en dier, door koolstofdioxide te absorberen uit de atmosfeer. Een spekboom zet 24 uur per dag koolstofdioxide om in zuurstof. Hierdoor is een spekboom tot wel tien keer effectiever dan andere bomen van dezelfde leeftijd! 

  • Het wildlife beschermen. De spekbomen bieden bij bosbranden een natuurlijke bescherming voor de beschermde diersoorten.Spekbomen zorgen voor een natuurlijke barrière tegen hetvuur. 

  • Een educatieprogramma ontwikkelen voor kinderen, o.a. uit detownships, om op een simpele manier meer te leren over het effect van klimaatverandering en het wildlife (natuur en dieren) en hen te leren welke belangrijke taak (spek) bomen hierin spelen. 

Shop daarom nu de LOOkX Sun fluid SPF30 hier en plant een spekboom! 

Meer weten over het LOOkX Spekboom project? Lees het hier.