0 producten

Get the look: Zusjes de Witte

Get the look: Zusjes de Witte

Een goed begin is het halve werk. Begin met de eerste stappen voor een perfecte basis. Daarna selecteer je jouw favoriete look: Lisanne (blauwe ogen) en Laura (groene ogen). De looks zijn snel & makkelijk, succes verzekerd!  

Stap 1: Breng de LOOkX Smart 4-in-1 protection primer aan op het gelaat. Deze primer zorgt ervoor dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten, ook tijdens het sporten! 

Stap 2: Donkere kringen onder de ogen en andere oneffenheden zijn verleden tijd dankzij de LOOkX Concealer! Deze luchtige concealer versmelt met je eigen huidskleur voor een perfecte dekking, zeker 12 uur lang. Blend de concealer met de vingertoppen of gebruik de LOOkX Blender brush voor een natuurlijke overgang.

Stap 3: Vervolgens breng je jouw favoriete LOOkX foundation aan met de LOOkX Kabuki brush. Houd je van een dekkende finish? Gebruik dan de LOOkX Silky touch foundation of de LOOkX Mat perfection foundation. Liever een natuurlijkere finish? Neem dan de LOOkX Natural velvet mineral foundation. Deze natuurlijke minerale poederfoundation geeft een matte finish en een perfect egale, zachte huid. Bonus: deze foundation bevat SPF15! Breng deze poederfoundation ook aan over de LOOkX Silky touch foundation of de LOOkX Mat perfection foundation voor extra UV-bescherming en een longlasting basis.

Stap 4: Geeft het gezicht diepte met jouw favoriete LOOkX Bronzer. Kies bijvoorbeeld voor de LOOkX Tropical tan bronzing powder. Deze bronzer geeft een gezonde en frisse uitstraling in een paar seconden! De bronskleurige pigmenten warmen jouw make-up prachtig op. Breng het poeder aan in een C-beweging van het voorhoofd naar de jukbeenderen met de LOOkX Powder brush. Bouw de kleur voorzichtig op, je kunt altijd meer aanbrengen.

Stap 5: Accentueer de wenkbrauwen met het LOOkX Eyebrow pencil. Hiermee schets je gemakkelijk kleine wenkbrauwhaartjes voor een waterproof, longlasting en natuurlijk resultaat. Gebruik je liever een wenkbrauwpoeder? Neem dan de LOOkX Eyeshadow No. 121 Espresso matt. Deze oogschaduw met een matte, bruine finish is ook te gebruiken als wenkbrauwpoeder. Breng het aan tussen de wenkbrauwhaartjes met de LOOkX Eyeshadow brush (bij dikkere wenkbrauwen) of de LOOkX Lip brush (bij dunnere wenkbrauwen).


Lisanne’s make-uplook 
Lisanne de Witte

Stap 1. Breng LOOkX Eyeshadow No. 122 Rose quartz pearl+ uit het LOOkX Zusjes de Witte palette aan op het bewegend ooglid met de LOOkX Eyeshadow brush.

Stap 2. Om meer diepte te creëren, breng je LOOkX Eyeshadow No. 121 Espresso matt aan in de buitenste ooghoek, de arcadeboog en onder de onderste wimpers. Gebruik hierbij de LOOkX Blender brush voor een egaal resultaat.

Stap 3. Voor een frisse oogopslag breng je LOOkX Eyeshadow No. 126 Sand pearl+ aan in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot met de LOOkX Eyeshadow brush.

Stap 4. Trek een lijn langs de bovenste wimperrand met de LOOkX Exclusive eyeliner No. 12 Denimblue pearl en blend met de LOOkX Blender brush voor een zacht resultaat. Breng vervolgens LOOkX Eyeshadow No. 16 Marine pearl aan over de eyeliner met de LOOkX Blender brush. Door eyeliner als basis te gebruiken, zal de oogschaduw extra ‘poppen’!

Stap 5. Maak de ooglook af met de LOOkX Mascara Ultra wear voor een natuurlijke krul, optimale separatie en veel volume zonder uit te lopen. Begin bij de haaraanzet en maak een zigzaggende beweging naar de uiteinden van de wimpers.

Stap 6. Accentueer de lipcontour met de LOOkX Velvet lipliner voor een extra intense en longlasting liplook. Breng daarna een laagje LOOkX Lipstick No. 104 Wild safari matt aan over de lipliner. Gebruik eventueel de LOOkX Lip brush voor precieze applicatie.

Laura’s make-uplook Laura de Witte

Stap 1. Breng LOOkX Eyeshadow No. 122 Rose quartz pearl+ uit het LOOkX Zusjes de Witte palette aan op het bewegend ooglid met de LOOkX Eyeshadow brush.

Stap 2. Om meer diepte te creëren, breng je LOOkX Eyeshadow No. 28 Rainforest wood pearl aan in de buitenste ooghoek, de arcadeboog en onder de onderste wimpers. Gebruik hierbij de LOOkX Blender brush voor een egaal resultaat.

Stap 3. Voor een frisse oogopslag breng je LOOkX Eyeshadow No. 126 Sand pearl+ aan in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot met de LOOkX Eyeshadow brush.

Stap 4. Trek een lijn langs de bovenste wimperrand met de LOOkX Exclusive eyeliner No. 14 Mossgreen pearl en blend met de LOOkX Blender brush voor een zacht resultaat. Breng vervolgens LOOkX Eyeshadow No. 139 Forest pearl+ aan over de eyeliner met de LOOkX Blender brush. Door eyeliner als basis te gebruiken, zal de oogschaduw extra ‘poppen’!

Stap 5. Maak de ooglook af met de LOOkX Mascara Ultra wear voor een natuurlijke krul, optimale separatie en veel volume zonder uit te lopen. Begin bij de haaraanzet en maak een zigzaggende beweging naar de uiteinden van de wimpers.

Stap 6. Accentueer de lipcontour met de LOOkX Velvet lipliner voor een extra intense en longlasting liplook. Breng daarna een laagje LOOkX Lipstick No. 105 Pink sand matt aan over de lipliner. Gebruik eventueel de LOOkX Lip brush voor precieze applicatie.