0 producten

Zó creëer je prachtige make-uplooks met de LOOkX Golden hour collection

Zó creëer je prachtige make-uplooks met de LOOkX Golden hour collection

Met de nieuwste trendcollectie van LOOkX Make up geniet je niet alleen tijdens Golden hour van flawless skin, maar de hele dag! Wij hebben twee make-uplooks bedacht met de producten uit de Golden hour trendcollectie voor een gorgeous summer glow: de Natural summer day makeup look en de Soft summer night makeup look. Hoe je deze make-uplooks creëert, lees je in deze blog.

Een mooie make-uplook begint met een goede basis. Breng daarom altijd eerst jouw favoriete LOOkX dagverzorging aan. Onze tip: breng de LOOkX Sun fluid SPF30 aan om overdag goed beschermd te zijn tegen zonlicht en andere schadelijke factoren van buitenaf. Start daarna met de perfecte summer-proof basismake-up.

De perfecte summer-proof basismake-up

Stap 1: Breng de LOOkX Smart 4-in-1 protection primer aan op het gelaat. Deze primer zorgt ervoor dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten, ook op warme zomerdagen!

Stap 2: Donkere kringen onder de ogen en andere oneffenheden zijn verleden tijd dankzij de LOOkX Concealer! Deze luchtige concealer versmelt met je eigen huidskleur voor een perfecte dekking, zeker 12 uur lang. Blend de concealer met de vingertoppen of gebruik de LOOkX Blender brush voor een natuurlijke overgang.

Stap 3: Vervolgens breng je jouw favoriete LOOkX foundation aan met de LOOkX Kabuki brush. Gebruik bijvoorbeeld de LOOkX Natural velvet mineral foundation. Deze natuurlijke minerale poederfoundation geeft een matte finish en een perfect egale, zachte huid. Bonus: deze foundation bevat SPF15!

Stap 4: Poeder het gezicht af met de LOOkX Sun protector powder duo. Dit poeder zorgt niet alleen voor een sun kissed glow, maar bevat ook ingebouwde UVA- en UVB-filters en biedt zo extra bescherming tegen UV-straling. Het poeder heeft twee kleuren die je kunt mixen, maar ook apart van elkaar kunt gebruiken om zo bepaalde delen van het gezicht te accentueren. Gebruik de lichte kleur bijvoorbeeld als highlighter en de donkere kleur als bronzer. Breng het poeder aan met de LOOkX Powder brush.

Stap 5: Geef jouw wangen een gezonde kleur met de nieuwe LOOkX Blush No. 05 Peach! Deze perzikkleurige blush met built-in skincare voegt warmte toe aan jouw make-uplook. Breng het aan op de appeltjes van de wangen met de LOOkX Powder brush.

Stap 6: Accentueer de wenkbrauwen met het LOOkX Eyebrow pencil. Hiermee schets je gemakkelijk kleine wenkbrauwhaartjes voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Dit verzorgende toverstafje is waterproof, blijft de hele dag zitten en past zich aan bijna elke haarkleur aan!

Natural summer day makeup look

Creëer een natuurlijke, glowy make-up met de Natural summer day makeup look! Deze look is perfect voor iedere dag. Dankzij de subtiele, natuurlijke kleuraccenten in deze look ben jij helemaal klaar om te stralen!

Look 1: Natural summer day makeup look

Stap 1. Breng LOOkX Eyeshadow No. 26 Jungle gold pearl aan op het bewegend ooglid met de LOOkX Eyeshadow brush.

Stap 2. Om meer diepte te creëren, breng je nieuwste kleur LOOkX Eyeshadow No. 15 Latte macchiato matt aan in de arcadeboog en onder de onderste wimpers. Gebruik hierbij de LOOkX Blender brush voor een egaal resultaat.

Stap 3. Laat je ogen spreken met de LOOkX Exclusive eyeliner No. 14 Mossgreen pearl! Deze eyeliner staat prachtig bij elke oogkleur. Breng het aan langs de wimperrand en blend met de LOOkX Blender brush voor een zacht resultaat.

Stap 4. Voor een frisse oogopslag breng je LOOkX Eyeshadow No. 906 Naked matt aan in het binnenste ooghoekje en op het wenkbrauwbot met de LOOkX Eyeshadow brush.

Stap 5. Maak de ooglook af met de LOOkX Mascara Boost+ voor een verleidelijke oogopslag. Begin bij de haaraanzet en maak een zigzaggende beweging naar de uiteinden van de wimpers. Bonus: deze mascara bevat een verzorgend booster complex, om jouw wimpers écht te verlengen.

Stap 6. Accentueer de lipcontour met de LOOkX Velvet lipliner en gebruik het om de lippen volledig mee in te kleuren als basis voor de lipstick. Met deze lipliner als basis hoef je je geen zorgen te maken over jouw lipmake-up: het is kiss- en drink proof! Breng daarna een laagje LOOkX Lipstick No. 105 Pink sand matt aan over de lipliner. Gebruik eventueel de LOOkX Lip brush voor precieze applicatie.

Tip: Houd je van een glanzende finish? Breng dan LOOkX Lipgloss No. 05 Sparkle brown pearl+ aan over de lipstick. Deze lipgloss plakt niet en blijft tot wel 3 uur lang mooi zitten. Bovendien zorgt deze lipgloss voor optisch vollere lippen dankzij toegevoegde parelpigmenten.

Soft summer night makeup look

Ga voor een zachte, warme make-up met de Soft summer night makeup look! Deze make-uplook is perfect voor een zwoele zomeravond. Net als tijdens het Golden hour, komen de kleuren van de prachtige zonsondergang terug in deze look.

Look 2: Soft summer night makeup look

Stap 1. Breng LOOkX Eyeshadow No. 906 Naked matt aan op het bewegend ooglid met de LOOkX Eyeshadow brush.

Stap 2. Om meer diepte te creëren, breng je LOOkX Eyeshadow No. 15 Latte macchiato matt aan met de LOOkX Blender brush in de buitenste ooghoek en onder de onderste wimpers.

Stap 3. De LOOkX Blush No. 05 Peach is niet alleen te gebruiken als blush, maar ook als oogschaduw! Breng deze kleur aan met de LOOkX Blender brush in de arcadeboog om de look extra warmte te geven.

Stap 4. Voor een frisse oogopslag breng je LOOkX Eyeshadow No. 26 Jungle gold pearl aan in het binnenste ooghoekje en op het wenkbrauwbot.

Stap 5. Zet eenvoudig een strakke lijn met de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner tegen de bovenste wimperrand. Begin met een stempelende beweging bij de binnenste ooghoek en eindig met een wing bij de buitenste ooghoek.

Stap 6. Maak de ooglook af met de LOOkX Mascara Boost+ voor een verleidelijke oogopslag. Begin bij de haaraanzet en maak een zigzaggende beweging naar de uiteinden van de wimpers. Bonus: deze mascara bevat een verzorgend booster complex, om jouw wimpers écht te verlengen.

Stap 7. Accentueer de lipcontour met de LOOkX Velvet lipliner en gebruik het om de lippen volledig mee in te kleuren als basis voor de lipstick. Met deze lipliner als basis hoef je je geen zorgen te maken over jouw lipmake-up: het is kiss- en drink proof! Breng daarna een laagje LOOkX Lipstick No. 102 Coral bouquet matt aan over de lipliner. Gebruik eventueel de LOOkX Lip brush voor precieze applicatie.

Tip: Houd je van een glanzende finish? Breng dan LOOkX Lipgloss No. 05 Sparkle brown pearl+ aan over de lipstick. Deze lipgloss plakt niet en blijft tot wel 3 uur lang mooi zitten. Bovendien zorgt deze lipgloss voor optisch vollere lippen dankzij toegevoegde parelpigmenten.