Note: in verband met de Black Friday drukte en de huidige COVID-19 maatregelen is het mogelijk dat je iets langer moet wachten op je bestelling. 
0 producten

NIEUW: LOOkX Gua sha face sculpting tool

NIEUW: LOOkX Gua sha face sculpting tool

Heb jij een doffe huid? Met de nieuwe limited edition LOOkX Gua sha face sculpting tool geef je jouw huid een boost! De LOOkX Gua sha face sculpting tool, gemaakt van 100% rozenkwarts, ontspant de huid direct waardoor fijne lijntjes en rimpels worden verzacht. LOOkX Gua Sha face sculpting tool

De LOOkX Gua sha face sculpting tool:

 • geeft een natuurlijke facelift, sculpt het gezicht & hals;
 • vermindert fijne lijntjes;
 • ontspant de spieren in het gezicht;
 • stimuleert de lymfedrainage;
 • zorgt voor een stralende huid.

LOOkX Skin renewing set 

De LOOkX Gua sha face sculpting tool is niet alleen los te koop, maar nu ook verkrijgbaar samen met de LOOkX Derma skin polish pads in de LOOkX Skin renewing set. Deze set zorgt voor een effectieve at home treatment en shop je nu voor slechts €49,00 i.p.v. €61,50.LOOkX Skin renewing set
Goodbye doffe huid, hello glowing skin!

De LOOkX Derma skin polish pads:

 • verwijderen dode huidcellen op huidvriendelijke wijze;
 • verminderen fijne lijntjes en rimpels;
 • stimuleren de collageenproductie;
 • verminderen pigmentvlekken;
 • laten een doffe huid weer stralen.

Hoe gebruik je de LOOkX Gua sha face sculpting tool?

 1. Strijk langs het gezicht met de LOOkX Derma skin polish pads en/of breng een LOOkX serum of olie aan op een gereinigde huid. 
 2. Houd de LOOkX Gua sha face sculpting tool stevig vast in je hand, zet hem tegen de huid aan in een platte hoek en geef een lichte tot medium druk.
 3. Strijk langzaam met de LOOkX Gua sha face sculpting tool met opwaartse bewegingen over de huid om de gezichtsspieren te ontspannen en de lymfedrainage te stimuleren. Gebruik deze huidverbeterende techniek om de huid te liften en een natuurlijke glow te krijgen. Herhaal de massage dagelijks voor het beste resultaat.
 4. Reinig de LOOkX Gua sha face sculpting tool na gebruik met warm water (evt met een beetje natuurlijke zeep) en droog het goed af. Spoel de LOOkX Gua sha face sculpting tool voor gebruik nogmaals met water en droog het goed af.

Bekijk de video hieronder van onze LOOkX International trainer Charlotte Favot voor een uitgebreide massage met de LOOkX Gua sha face sculpting tool:

Tip: leg de LOOkX Gua sha face sculpting tool voor gebruik in de koelkast om een verkoelend effect te creëren. De LOOkX Gua sha face sculpting tool is gemaakt van 100% rozenkwarts. Rozenkwarts heeft het vermogen om zijn temperatuur lang vast te houden.

Shop de LOOkX Gua sha face sculpting tool hier voor €22,00.
Shop de LOOkX Skin renewing set hier voor €49,00 (i.p.v. €61,50).