0 producten

Haal alles uit je Anti-ageing sheet mask

Haal alles uit je Anti-ageing sheet mask

Na de introductie van het Anti-ageing sheet mask is het al snel een van onze best-sellers geworden. Het masker is makkelijk, geeft direct resultaat én op de langere termijn. Daarom heeft het masker inmiddels veel fans gekregen. 

Geduld is een schone zaak. Met het LOOkX Anti-ageing sheet mask heb je dat niet nodig. 10 minuten van je tijd en je ziet direct effect. Het masker is perfect om je huid een boost te geven na het vele binnen zitten, vanwege de droge lucht.  

Het Anti-ageing sheet mask is het wonder uit een zakje dat optimaal hydrateert, UV-schade repareert en direct lift en verstevigt. Bovendien wordt je DNA beschermd en gerepareerd voor een gezondere, jeugdigere huid. En het masker is ook nog eens zeer geschikt voor de gevoelige huid.  

Breng het masker aan, laat het 10 minuten inwerken. Verwijder de sheet en masseer de rijke vloeistof die op je huid is achtergebleven in. Er komt een prachtige egale, stralende huid tevoorschijn.  

Ontdek hoe je nóg meer uit het LOOkX Anti-ageing sheet mask kunt halen: 

  1. Reserveer de badkamer een half uurtje voor jezelf en reinig je huid uitgebreid voor je het sheet mask gebruikt. Zo kunnen de werkstoffen in het masker beter je huid doordringen voor het meest effectieve resultaat.  
  1. Gebruik het masker eens als kuur; bestel zeven LOOkX Anti-ageing sheet masks en breng een week lang elke dag een masker aan. De perfecte manier om je huid een optimale boost te geven.  
  1. Het LOOkX Anti-ageing sheet mask in combinatie met de nieuwe LOOkX Rose quartz face roller is een gouden duo. Breng het masker aan en strijk met de roller over je gezicht om de werkstoffen in de huid te masseren. Bovendien wordt de collageenproductie en lymfedrainage gestimuleerd, de bloedcirculatie verbeterd, afvalstoffen afgevoerd en ‘puffiness’ verdwijnt dankzij de LOOkX Rose quartz face roller. Het resultaat: een stralende glow.  
  1. Baal je van jouw grauwe huid en moet je de deur uit? In 10 minuten tovert het Anti-ageing sheet mask jouw doffe huid om tot een optimaal gehydrateerde huid met een gezonde glow. Terwijl het masker inwerkt, kun je alvast je haar doen of snel nagels lakken. Daarna vlieg je zo de deur uit!