0 producten

Het geheim van een stralende en gezonde huid

Het geheim van een stralende en gezonde huid

Op zoek naar het geheim voor een stralende, gezonde huid en een heldere, egale teint? Stop je zoektocht! Met de LOOkX Derma skin polish pads profiteert je huid van een professionele exfoliating treatment, gewoon in eigen badkamer. 

Traditionele scrubs ontdoen de huid uitsluitend van dode huidcellen en vaak niet op de meest milde wijze. Daarnaast geven professionele peelings vaak direct en prachtig resultaat, maar je hebt niet altijd tijd voor een professionele exfoliating behandeling. LOOkX vond dat het tijd was voor een alternatief: de LOOkX Derma skin polish padsIn één beweging zorgt een uitgekiende ingrediëntenmix van glycol-, melk- en salicylzuur, tomaten stamcellen en vitamine B3 voor een direct gladdere, jongere en stralende huid. Dat wil jij toch ook? 

Met de Derma skin polish pads profiteert de huid van een professionele exfoliating treatment, gewoon in eigen badkamer. Elke pad is doordenkt met actieve ingrediënten die dode huidcellen huidvriendelijk verwijderen, en een gezonde, stralende huid tevoorschijn laten komen met zichtbaar minder rimpels en lijntjes en voelbaar meer stevigheid en elasticiteit. Direct na toepassing oogt de huid helderder, zachter en egaler van teint. Al na het allereerste gebruik! 

Benefits 
De pads verwijderen niet alleen dode huidcellen, ook wordt de celvernieuwing aan huidoppervlak en in de diepere huidlagen gestimuleerd. Hierdoor verminderen pigmentvlekjes en krijgt je huid een egale en heldere teint. De collageensynthese krijgt een boost waardoor rimpels en lijntjes minder zichtbaar zijn. Daarnaast verbetert het vochtgehalte in de huid voor een zachte huid. De LOOkX Derma skin polish pads zijn geschikt voor alle huidtypen, maar dienen wel voorzichtig gebruikt te worden bij een gevoelige huid. 

Gebruik 
Strijk drie keer per week tot dagelijks één pad over de gereinigde huid van gelaat, hals en decolleté. Indien gewenst afspoelen met lauwwarm water. Breng de pads altijd aan op een droge huid, voor een intensievere werking en een optimaal resultaat. 

Award winning 
Dat de LOOkX Derma skin polish pads een mooi product zijn is ook door de top van de Nederlandse  cosmetica journalisten bevestigd! De LOOkX Derma skin polish pads hebben namelijk de 2de prijs gewonnen tijdens de meest prestigieuze Astir Award uitreiking in de categorie "Best Skincare brand luxe".    

De LOOkX Derma skin polish pads zijn dus een echte must-have in iedere badkamer!