0 producten

Kissable lips met LOOkX Velvet lipliners

Kissable lips met LOOkX Velvet lipliners

Met een lipliner creëer je de mooiste, kissable lippen! Het is een onmisbaar product om de lipcontour accentueren of de illusie van vollere lippen creëren. Een prachtig cadeau voor jezelf of voor jouw geliefde! Hoe je deze lipliner gebruikt, lees je in deze blog.

De voordelen van LOOkX Velvet lipliner

Met de LOOkX Velvet lipliner kun je jouw lipcontour accentueren of volledig inkleuren. Het lippotlood werkt als een basecoat: hierdoor blijft lipstick en/of lipgloss langer én beter zitten. Daarnaast zorgt een het voor een intenser effect van jouw favoriete LOOkX lipstick of lipgloss. Ook bevat de LOOkX Velvet lipliner verzorgende vitamine E die jouw lippen de hele dag hydrateren.

Zó breng je LOOkX Velvet lipliner aan


Stap 1. Houd de LOOkX Velvet lipliner vast zoals je een pen zou vasthouden. Rust met de pink op je kin voor extra controle. Houd de lipliner plat tegen de lip en zet een glimlach op om een strakke lipliner te creëren!

Stap 2. Start met de LOOkX Velvet lipliner bij de cupidoboog (bovenlip) en teken met een schetsende beweging een ‘V’. Verbind vervolgens de lipliner vanuit de mondhoeken naar de cupidoboog. Breng de lipliner ook op de lipcontour van de onderlippen aan. Start in het midden en verbind de lipliner weer vanuit de mondhoeken. Kleur de lippen daarna in met de lipliner voor een extra longlasting effect. Breng vervolgens jouw favoriete LOOkX Lipstick aan. Tip: kleur niet buiten de lippen om vollere lippen te creëren. Hoe je wel vollere lippen creëert, lees je in stap 3.

Stap 3. Je kunt er voor kiezen om alleen de lipcontour te accentueren of de lippen volledig in te kleuren, maar kunt ook een optisch voller effect creëren met de LOOkX Velvet lipliner. De illusie van vollere lippen creëer je door de mondhoeken in te kleuren en het middelste gedeelte van de lippen leeg te laten. Vervaag de lipliner naar binnen met de vingertop voor een natuurlijk effect. Breng vervolgens met een deppende beweging een lichte kleur lipstick of lipgloss aan op het middelste gedeelte van de lippen.

De mooiste combinaties met LOOkX Velvet lipliner

De LOOkX Velvet lipliner past bij elke kleur LOOkX Lipstick en Lipgloss, de LOOkX Velvet lipliner No. 17 Rich ruby staat prachtig bij rode en roze LOOkX Lipsticks. Wij hebben een paar mooie combinaties voor je geselecteerd:

Voor een intens effect

- Gebruik LOOkX Velvet lipliner samen met LOOkX Lipstick No. 104 Wild safari matt. Breng LOOkX Lipgloss aan voor een glanzende finish.
- Gebruik LOOkX Velvet lipliner No. 17 Rich ruby samen met LOOkX Lipstick No. 87 Woman in red matt. Breng LOOkX Lipgloss No. 15 Red rose pearl aan voor een ultra glanzende finish.

Voor optisch vollere lippen
- Gebruik LOOkX Velvet lipliner samen met LOOkX Lipstick No. 29 Apricot pearl+. Breng LOOkX Lipgloss No. 31 Natural lady pearl aan voor nóg vollere lippen en een glanzende finish.
- Gebruik LOOkX Velvet lipliner No. 17 Rich ruby samen met LOOkX Lipstick No. 98 Clubwear matt. Breng LOOkX Lipgloss No. 07 Champagne pearl aan in het midden van de lip voor nóg vollere lippen en een glanzende finish.

Heb jij een mooie liplook gecreëerd met de LOOkX Velvet lipliner? Maak een foto en deel deze op social media! Tag @lookxcosmetics en gebruik #lookxcosmetics zodat wij jouw foto ook kunnen bewonderen.