0 producten

LOOkX Thuiswerk make-up look

LOOkX Thuiswerk make-up look

Werk jij ook thuis?

Zo productief mogelijk thuiswerken, betekent zo veel mogelijk je normale routine aanhouden. Op hetzelfde moment je wekker zetten, douchen én je make-up aanbrengen. Het voordeel van LOOkX make up is dat het tegelijkertijd je huid verzorgt. Wij hebben een snelle thuiswerk make-up look voor je samengesteld om ook op thuiswerkdagen alles uit je make-up te halen.

Smart 4-in-1 protection primer
Nadat je jouw favoriete LOOkX cream hebt aangebracht, verdeel je een dun laagje LOOkX Smart 4-in-1 protection primer over je gezicht. De primer zorgt er niet alleen voor dat je make-up beter blijft zitten, maar heeft ook een viervoudig beschermende werking. Zo beschermt de primer bijvoorbeeld tegen schadelijk blue light van je laptop en telefoon. Dat is precies wat je nodig hebt als je thuiswerkt en de hele dag achter een scherm zit!


Concealer
Toch wat onrustig geslapen? Donkere kringen rondom je ogen verdoezel je makkelijk met LOOkX Concealer. Het bevat o.a. kamillebloem extract wat de huid rondom de ogen kalmeert en verzorgt. Hallo frisse blik!


Powder bronzer Duo blush
Staan er vandaag skype meeting of conference calls op de planning? Breng wat LOOkX Powder bronzer Duo blush aan voor een gezonde kleur op je gezicht. Strijk met je Powder brush nog even extra over het roze gedeelte van de powder en breng dit aan op de appeltjes van je wangen voor een frisse blos.


Eyebrow pencil Brown
Wenkbrauwen doen heel veel voor je uitstraling. Met LOOkX Eyebrow pencil creëer je mooie statement brows in een handomdraai. De unieke kleurpigmenten passen zich aan bijna elke haarkleur aan, de textuur is zijdezacht, zorgt voor een mooie matte finish en blijft de hele dag perfect zitten.


Mascara boost+
LOOkX Mascara boost+ bevat een verzorgend booster complex om jouw wimpers écht te verlengen. Het enige wat je moet doen: trouw dagelijks deze mascara gebruiken. Het resultaat: meer lengte + 11.28% en + 15%. Bovendien worden de haartjes beschermd en blijven ze flexibel. Nu je thuis bent, vind je vast elke dag een gaatje om deze mascara écht aan te brengen.


Lipstick No. 98 Clubwear matt
De kans is groot dat je vandaag net even meer koffie drinkt dan normaal (de koffie thuis is stiekem toch het allerlekkerst). Je wil natuurlijk wel dat je lipstick de hele dag blijft zitten. Gebruik LOOkX Lipstick No. 98 Clubwear, een mooie nude roze kleur die de hele dag blijft zitten. De hoog gepigmenteerde lipstick heeft alle voordelen van een lippenbalsem. Je lippen zijn in 1x mooi, zacht, soepel en beschermd tegen huidveroudering.