0 producten

Makeup look for Kingsday/ Night!

Makeup look for Kingsday/ Night!
Morgen is het alweer Koningsdag! Rood, wit, blauw en oranje uit welke kleur gaat jouw outfit bestaan? En voor welke bijpassende make-up kies je? Als je een keer iets anders wilt dan een vlaggetje op je wang, laat je dan inspireren door de onderstaande look.

Stap 1: Primer 

Breng de LOOkX Smart 4-in-1 protection primer aan op je gezicht en hals. Deze primer zorgt ervoor dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten, met het feesten tijdens Koningsnacht en – dag!

Stap 2: Foundation

Breng jouw favoriete LOOkX Foundation aan met de LOOkX Kabuki brush. Houd je van een dekkende finish? Gebruik dan de LOOkX Silky touch foundation of LOOkX Mat perfection foundation. Ga je liever voor een natuurlijke finish? Neem dan de LOOkX Natural velvet mineral foundation.

Stap 3: Concealer

Donkere kringen (van Koningsnacht) onder je ogen en andere oneffenheden zijn verleden tijd dankzij LOOkX Concealer! Deze luchtige concealer versmelt met je eigen huidkleur voor een perfecte dekking, zeker 12 uur lang. Blend je concealer met je vingertoppen in de huid.

Stap 4: Oogschaduw

Breng LOOkX Eyeshadow No. 908 Oyster pearl aan op je bewegend ooglid met de LOOkX Eyeshadow brush. Om meer diepte te creëren, breng je LOOkX Eyeshadow No. 121 Espresso matt aan in je buitenste ooghoek, de arcadeboog en langs je onderste wimperrand. Gebruik hiervoor de LOOkX Blender brush. Breng tot slot LOOkX Eyeshadow No. 03 Rose petal pearl+ aan onder je wenkbrauwen, in de binnenste ooghoeken en aan het begin van je bewegende ooglid voor een frisse oogopslag.

Stap 5: Eyeliner

Breng met LOOkX Exclusive eyeliner No. 12 Denimblue pearl een lijntje aan op de bovenste en onderste wimperrand. Begin bij de ooghoek en zet de lijn dicht tegen de wimperrand aan, het liefst tussen de haartjes in. Eventueel kun je de eyeliner ook op de bovenste waterlijn aanbrengen om de wimpers voller te laten lijken (perfect voor kingsnight).
Breng LOOkX Exclusive eyeliner No. 18 Miracle nude aan op de waterlijn voor een extra frisse oogopslag.

Stap 6: Wimpers

Natuurlijk mogen mooie wimpers niet ontbreken bij jouw mooie Kingsday look. Daarom hebben wij bij deze look gekozen voor LOOkX Ultra lash mascara, de mascara zorgt voor volume die voor een ultieme ooglook zorgt. Begin bij de haaraanzet en maak een zigzaggende beweging naar de uiteinden van de wimpers.

Stap 7: Wenkbrauwen

Accentueer je wenkbrauwen met een van de LOOkX Eyebrow pencils. Hiermee schets je gemakkelijk kleine wenkbrauwhaartjes voor een waterproof, longlasting en natuurlijk resultaat.

Stap 8: Lippen

Voor the finishing touch hebben wij voor LOOkX Lipstick No. 96 in Cold red matt gekozen om jouw Kingsday/ Night look helemaal af te maken. Enjoy your Kingsday and night!
Bonus: Je ontvangt nu tijdelijk een GRATIS vitamine E infused LOOkX Lip brush t.w.v. € 13,50 bij aankoop van deze lipstick.