0 producten

Mancare

Mancare

All About Beauty geeft aan dat mannen over het algemeen gemiddeld minder tijd spenderen aan huidverzorging, maar voor de mannenhuid is deze verzorging net zo belangrijk als voor de vrouwenhuid. Een simpele en prettige manier om de huid te verzorgen: vóór en na het scheren.

Reiniging
LOOkX Derma daily cleanser is speciaal ontwikkeld voor het grondig reinigen van de vette, onzuivere huid. Een perfect reinigingsproduct voor de mannenhuid! De formule helpt puistjes en ontstekingen te voorkomen en te verminderen zonder de huid uit te drogen.

Vóór het scheren
LOOkX Derma skin polish pads is een product waarmee je op een handige en snelle manier dode huidcellen kunt verwijderen. Gebruik de pads vóór het scheren om het ingroeien van baardharen tegen te gaan en de huid in optimale conditie te houden. De Derma skin polish pads verzachten de huid en geven de collageensynthese een flinke boost.

Na het scheren
LOOkX Man 24h boost is een verzorging en aftershave in één. Dit product voorkomt, net als de LOOkX Derma skin polish pads, het ingroeien van baardharen. Gebruik LOOkX Man 24h boost na het scheren en de lijntjes en rimpels in de huid raken verzacht. Dankzij de prettige formule dringt het product gemakkelijk door in een mannenhuid. De huid voelt na gebruik steviger en comfortabel aan door het verkoelende en verfrissende effect dat meteen voelbaar is. LOOkX Man 24h boost wordt direct door de huid opgenomen en heeft een heerlijke frisse geur. Het product is eventueel ook te gebruiken ter verzorging van kale plekken op de hoofdhuid.

Zonschade
Om zonschade te voorkomen en het verouderingsproces tegen te gaan, is het gebruik van een product met SPF een aanrader! Je kunt de LOOkX Sun fluid SPF30 dagelijks gebruiken om de huid te beschermen tegen zonlicht en andere schadelijke factoren van buitenaf.

Serum
Na het scheren kan de huid wat droog worden, vervolg de heerlijke routine met het LOOkX Moisture serum. Het serum voorziet de huidcellen weer van voldoende hydratatie en transporteert vocht naar delen in de huid met vochttekort. Deze alleskunner werkt door tot in de diepe huidlagen, waardoor een trekkerig gevoel binnen korte tijd verdwijnt.

Crème
Sluit de routine af door een crème over het serum aan te brengen, zo vullen de producten elkaar mooi aan en zorgen ze voor een nog betere en diepere werking in de huid. LOOkX Moisture daycream zorgt net als het LOOkX Moisture serum voor voldoende hydratatie, maar beschermt vooral de buitenste huidlaag terwijl het serum in de diepere huidlagen trekt.
Wist je dat…

  1. Mannenhuid gemiddeld 25% dikker is dan een vrouwenhuid. 
  2. Doordat mannen meer talgklieren hebben, de mannenhuid over het algemeen wat vetter is dan een vrouwenhuid. 
  3. Een mannenhuid een hogere collageendichtheid heeft dan een vrouwenhuid, de tekenen van veroudering zouden hierdoor langer wegblijven. Maar omdat mannen minder vaak zonbeschermende producten gebruiken, heft de opgelopen zonschade het voordeel van meer collageen op.