0 producten

Peach makeup trend

Peach makeup trend

Op de catwalks dit voorjaar is het duidelijk te zien, peachy make-up is the way to go!  Zelfs zangeres Rihanna is in Parijs tijdens de shows al gespot met een full on peachy make-up. Haar perzikkleurige look bestond uit een koraalkleurige blos op de wangen, een oranje getinte oogschaduw en een roze-nude tint op haar lippen.

Perzikachtige make-up is niet alleen flatteus voor een donkergetinte huid, het kan voor alle huidtypen flatterend werken. De kleur geeft het gezicht een verhelderend effect. En eventuele hyperpigmentatie die blauw of grijs kan ogen, kun je met peach make-up mooi verdoezelen. Hoe creëer je thuis een peachy make-up? Lees hier snel verder.  

Stap 1: Foundation kleur kiezen 

Een mooie look aanbrengen gaat het beste op een egale huid. Kies daarom de juiste kleur foundation bij je huid bijvoorbeeld de LOOkX Mat perfection foundation Nude. Deze innovatieve vloeibare foundation verandert na het aanbrengen in een poeder finish waardoor je een natuurlijke uitstraling behoudt maar eventuele imperfecties wel gecamoufleerd zijn. Deze foundation werkt ook hydraterend zodat het een mooie basis vormt voor de rest van de make-up.  

Stap 2: Blush aanbrengen  

Maak net als Rihanna een koraalkleurige blos op je wangen met de LOOkX Blush No. 05 Peach. Deze hoog gepigmenteerde, verzorgende blush blijft de hele dag perfect zitten en is ook te gebruiken voor een prachtige oogmake-up look! Je kunt de intensiteit zelf bepalen door verschillende laagjes aan te brengen. Bovendien werkt de formule verzachtend, hydraterend en anti-ageing. 

Tussenbanner Peach makeup trend

Stap 3: Vergeet de ogen niet! 

Accentueer je ogen met de LOOkX Eyeshadow No. 122 Rose quartz pearl+ een verrassende, verzorgende oogschaduw die meerdere kleuren bevat en verschillende pigmentsoorten, waardoor je eindeloos nieuwe kleuren en glanscombinaties kunt maken. 

Ga je liever voor een wat ingetogen oogschaduw? Kies dan voor de LOOkX Eyeshadow No. 906 Naked mattDeze hoog gepigmenteerde, verzorgende oogschaduw heeft een matte finish en blijft de hele dag perfect zitten op je oogleden. 

Stap 4: Finishing touch

Last but not least breng de finishing touch aan op je lippen bijvoorbeeld met de LOOkX Lipstick No. 106 Copper foil pearl. Deze hoog gepigmenteerde lipstick met alle voordelen van een lippenbalsem heeft een glanzende finish, en is optimaal dekkend en longlasting zonder een droog gevoel achter te laten. Je lippen zijn in 1x mooi, zacht, soepel en beschermd tegen huidveroudering. 

Of kies voor hoogglans op je lippen met de LOOkX Lipgloss No. 31 Natural lady pearl een lipgloss die niet plakt en tot wel 3 uur lang mooi blijft zitten. De gloss heeft een ultra glanzende finish en zorgt voor optisch vollere lippen dankzij toegevoegde parelpigmenten.