0 producten

Refresh your skin

Refresh your skin

Een korte nacht of een drukke dag kan uitwerking hebben op jouw huid. Gun je huid een refreshing boost met deze producten van LOOkX.

Reinigingsbalsem
We beginnen met een heerlijke reiniging, dit zorgt ervoor dat je huid de werkzame stoffen, bijvoorbeeld uit crèmes, beter kan opnemen. De LOOkX Amazing cleansing balm is op maar liefst vier manieren inzetbaar en de perfect voor elk huidtype.

Gebruik het product als:

  1. Rijke reinigingsbalm, ‘s Morgens en ‘s avonds. Masseer in op de droge huid om de olietextuur tevoorschijn te halen, voeg wat water toe om hem crèmig te maken.
  2. Pick-me-up hydraterend masker, gebruik 2-3 keer week, breng het product rijkelijk aan op je gezicht, hals en decolleté en laat 5-10 minuten inwerken.
  3. Herstellend nachtmasker, vervang twee keer per week de nachtcrème voor een extra shot nachtelijke verzorging.
  4. Snelle kuur, masseer de balm in op droge plekken voor een snel hydraterend en verzorgend resultaat.

De speciale actieve samenstelling van de reinigingsbalsem creëert een ongelofelijke zintuiglijke beleving terwijl het product de huid perfect reinigt en de huid laat herstellen. Pure verwennerij!

Peeling
Om je dode huidcellen op een huidvriendelijke manier te verwijderen en een gezonde, stralende huid tevoorschijn laten komen met zichtbaar minder rimpels en voelbaar meer stevigheid gebruik je LOOkX Derma skin polish pads

De Derma skin polish pads zijn doordrenkt met een uitgekiende mix van actieve ingrediënten en verbeteren het vochtgehalte in de huid voor een zachte effect. De LOOkX Derma skin polish pads zijn geschikt voor alle huidtypen. (Note: ze dienen wel voorzichtig gebruikt te worden bij een gevoelige huid)

Gebruik: Strijk drie keer per week tot dagelijks één pad over de gereinigde huid van gelaat, hals en decolleté. Indien gewenst afspoelen met lauwwarm water. Breng de pads altijd aan op een droge huid, voor een intensievere werking en een optimaal resultaat.

Dag-/Nachtverzorging

Als laatste opfrisser gebruik je een geschikte LOOkX dag- of nachtverzorging voor je huid om je huid te beschermen te hydrateren. LOOkX heeft crèmes ontwikkeld voor verschillende huidtypen die werken tot diep in de dermis voor huidverbeterende resultaten. 

Ben je niet helemaal zeker wat voor type huid je hebt? Kom langs bij één van de aangesloten LOOkX schoonheidspecialistes om een huidanalyse te doen. Zij adviseren welke producten bij jouw huid passen voor een gezond en stralend resultaat.