0 producten

Smart beauty

Smart beauty

Wij geloven dat cosmetica zichzelf moet bewijzen, daarom geven we je slimme producten in plaats van slimme marketing campagnes. We gebruiken hiervoor de term Smart beauty. Onze producten zijn smart om verschillende redenen… 

  • Veel van onze producten zijn multi-purpose. Dat wil zeggen dat ze niet slechts één doel dienen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Smart 4-in-1 protection primer. Perfect als make-up basis, maar óók je dagelijkse infrarood bescherming, anti-vervuiling, op zichzelf te dragen voor een gezonde glow op je gezicht en nog veel meer. Hoe fijn is dat? Oogschaduw die dubbel dienst doet als blush, een Amazing cleanser die wash + moisturizer + masker in 1 is.  Zo bespaar je ruimte in de badkamer, en ook geld.
  • Daarnaast is elk product hybride; het heeft minimaal drie, maar vaak nog meer, verschillende kwaliteiten. De LOOkX Skin multitasker bijvoorbeeld ondersteunt de huid op verschillende manieren. Deze luchtige fluïde werkt allereerst hydraterend, kalmerend en herstellend, maar zorgt met zijn anti-ageing ingrediënten ook voor lifting, versteviging, minder hyperpigmentatie en roodheid, zoals couperose.
  • Bovendien zijn onze producten Smart omdat wij natuurlijke ingrediënten in ons laboratorium versterken door LOOkX Skin science toe te passen. Zo gebruiken wij de allerhoogste percentages geconcentreerde werkstoffen. Die worden o.a. ingekapseld, zodat hun kracht bewaard blijft. Bovendien zijn ze dan pas klein genoeg om in de huid door te dringen. Onze producten werken vervolgens op time-release basis en geven hiermee op het juiste moment de nodige werkstoffen aan de huid.
  • Ze bevatten ook hét slimme ingrediënt van de toekomst: plant stamcellen. Moeilijk te ontginnen, maar wij vinden moeilijk een sport. En ons lab ook! Deze magische extracten zijn zó extra sterk en extra veelzijdig, dat de werking van een ingrediënt tot wel 50x versterkt kan worden.
  • Ze laten je meteen zien wat ze kunnen. En doen er op de lange termijn nog graag een schepje bovenop.
  • Ze zijn smart verpakt: de airless pump houdt producten zo vers als toen je ze kocht, en het refill-systeem scheelt onze planeet een berg afval.
  • Ze werken samen. LOOkX is uniek met haar complete lijn huidverzorgende & anti-ageing make-up, waardoor je de werking van je skincare niet onderuit haalt zoals met ‘normale’ make-up, maar zelfs nóg krachtiger maakt. 1+1=3!