0 producten

Statement brows

Statement brows

Start het weekend goed met ‘statement brows’, kleur ze in met poeder of potlood. Creëer perfectie voor aankomend weekend met de volgende producten:

Wenkbrauwpoeder
Twee van onze LOOkX Eyeshadows zijn perfect te gebruiken als wenkbrauwpoeder. De formule bevat vitamine E en beeswax (bijenwas), ter verzorging en bescherming van de tere huid rond de ogen.

Let op dat je niet een al te warme kleur kiest, dat ziet er namelijk snel onnatuurlijk uit. Kies als wenkbrauwpoeder bijvoorbeeld de LOOkX Eyeshadow No. 121 Espresso matt bij blond of bruin haar. Heb je heel donker haar? Dan kies je voor de LOOkX Eyeshadow No. 23 Smoke matt.

Wenkbrauwpotlood

Voor vollere statement brows ga je voor het LOOkX Eyebrow pencil Brown. De unieke kleurpigmenten passen zich aan bijna elke haarkleur aan, de textuur is zijdezacht, zorgt voor een mooie matte finish en blijft de hele dag perfect zitten.

Schets eenvoudig haartjes met de superdunne punt om een perfect geaccentueerde wenkbrauw te creëren. Borstel ze vervolgens door met het speciale wenkbrauwkammetje en je bent ready to go!

Concealer
Met LOOkX Concealer laat jij jouw wenkbrauwen nog meer opvallen. Met de goed dekkende LOOkX Concealer kun je eventuele foutjes in een handomdraai perfectioneren. Met de applicator kun je de concealer heel precies langs de randen van je wenkbrauwen aanbrengen en daarna bijvoorbeeld met je vingertoppen gemakkelijk blenden.

Het product is een olievrije concealer op crèmebasis. Dankzij de toegevoegde mineraalextracten versmelten de kleurpigmenten met de eigen huidskleur, oogt de huid meteen na het aanbrengen egaler en stralender, wordt een perfecte finish van zeker 12 uur lang gegarandeerd, raken poriën niet verstopt en worden lijntjes verzacht.

Have fun!