0 producten

Sweat-proof make-up

Sweat-proof make-up

Tijdens de warme zomerdagen wil je misschien liever niet te veel make-up gebruiken, maar wist je dat je met slechts vijf producten een prachtige summer-proof make-uplook kan creëren? Lees snel verder en ontdek welke vijf slimme producten je moet hebben deze zomer: 

1. LOOkX Smart 4-in-1 protection primer 
Breng als eerste de LOOkX Smart 4-in-1 protection primer aan na de dagverzorging. Deze primer bevat SPF30 waardoor jouw huid beschermd is tegen schadelijke UV-straling. Ook zorgt het er voor dat jouw make-uplook minimaal 12 uur lang mooi blijft zitten. 

Tip: gebruik de LOOkX Sun fluid SPF30 als lichte basis in je dagverzorging voor optimale UVA- en UVB-bescherming. 

2. LOOkX Natural velvet mineral foundation 

Voor een egale huid breng je de LOOkX Natural velvet mineral foundation aan met de LOOkX Kabuki brush. Deze natuurlijke minerale foundation zorgt voor een zachte, egale huid én bevat ook SPF15. Het matteert en laat de huid ademen, ideaal tijdens de warme zomerdagen! 

3. LOOkX Sun protector powder duo 
Geef daarna je gezicht extra bescherming en kleur met de LOOkX Sun protector powder duo. Het dynamische poederduo bevat SPF20 waardoor je gezicht beschermd is tegen de felle zon. Mix de kleuren met de LOOkX Powder brush en breng aan op het gehele gezicht. 

Je kunt de kleuren ook apart van elkaar gebruiken. Zo kun je met de donkere kleur diepte aanbrengen in het gezicht en creëer je een sun-kissed look. Gebruik deze kleur net onder de jukbeenderen. De lichte kleur werkt als een soort highlighter en gebruik je op de jukbeenderen, het voorhoofd, neusbrug en kin. 

4. LOOkX Exclusive eyeliner 
Laat jouw ogen stralen met de LOOkX Exclusive eyeliner. Deze waterproof eyeliner blijft minimaal 14 uur lang perfect zitten en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Trek een lijntje boven de ogen met jouw favoriete kleur en blend met de LOOkX Blender brush voor een egaal resultaat.  

5. LOOkX Mascara Ultra wear 
Maak de look af met de LOOkX Mascara Ultra wear. Deze mascara trakteert de wimpers op een natuurlijke krul, diepzwarte kleur, glanzende finish, optimale separatie en veel volume zonder uit te lopen. Met deze mascara ben je verzekerd van prachtige wimpers gedurende de dag: de formule is waterresistent en loopt dus niet uit!