0 producten

Vette huid

Vette huid

Iedereen heeft een bepaalde hoeveelheid natuurlijke olie (talg) nodig om de huid soepel en goed gehydrateerd te houden. Mannen hebben vaker last van een vette huid op het gezicht en de rug en hierdoor ook meer kans op acné. Je huidtype wordt bepaald aan de hand van hoeveel olie de huid op je gezicht produceert. Met een vette huid heb je meer kans op puistjes en mee-eters.

Kenmerken van een vette huid:

  • Je huid heeft vette delen of is geheel vet
  • Op de vettere delen zijn de poriën goed zichtbaar en/of vertoont je huid verstoppingen en mee-eters
  • Door gebruik van de juiste producten ziet je huid er egaler uit, worden grove poriën minder zichtbaar en is je huid meer in balans

Een vette huid trekt meer vuil aan dan een droge huid, het reinigen van dit huidtype is dan ook van cruciaal belang. Kies een verzorging die de talgproductie reguleert en de poriën niet verstopt, zodat puistjes, ontstekingen en mee-eters afnemen. Bovendien is het belangrijk dat je voor ingrediënten kiest die het ontstekingsproces afremmen en zo ook roodheid verminderen.

Welke producten kan ik het beste gebruiken?
Reinig de huid twee keer per dag met de LOOkX Derma daily cleanser. Door de toevoeging van 3% glycolzuur worden ontstekingen geremd en poriën gereinigd.

De producten van de LOOkX Solution-lijn zijn perfect om een vette/onrustige huid weer in balans te brengen.

Breng LOOkX Solution cream twee keer per dag na het reinigen aan. Een speciale plant stamcel extract van de Distel zorgt voor het reguleren van talg, het matteren en hydrateren van de vette huid, en het verminderen van ontstekingen.

De LOOkX Solution pore minimiser richt zich op de ruwe huidstructuur en grove poriën. De formule verkleint en verfijnt grote poriën, vermindert vuilophopingen en mee-eters, en reguleert een overactieve talgproductie van binnenuit.

Het LOOkX O2 Relax eye & face mask is de ideale wekelijkse verzorging om een vette/onrustige huid onder controle te brengen. Gebruik het masker in combinatie met de LOOkX Derma skin polish pads voor een professionele behandeling in eigen badkamer.