0 producten

Zó creëer je een strakke eyeliner

Zó creëer je een strakke eyeliner

Een eyeliner laat jouw ogen stralen! Vind jij het aanbrengen moeilijk? Met de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner kan echt iedereen met gemak een strakke eyeliner zetten! Hoe je snel een strakke eyeliner creëert met de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner, lees je in deze blog.

De voordelen van LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner

De LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner laat jouw ogen stralen! Met deze eyeliner zonder minerale oliën zet je eenvoudig een diepzwarte eyeliner, waardoor jouw wimpers voller en donkerder lijken. De eyeliner heeft een watervaste en sneldrogende formule, zodat jouw eyeliner de heel dag mooi blijft zonder uit te lopen! Daarnaast bevat de eyeliner built-in skincare met o.a. kokosolie dat de huid te verzacht, beschermt en verzorgt. De eyeliner pen heeft een driehoekige vorm, zodat je maximale controle hebt over de lijn die je trekt. Dat werkt heel prettig als je gevoelige ogen hebt of lenzen draagt. Is de eyeliner leeg? Dan kun je deze gemakkelijk navullen met de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner Refill

LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner aanbrengen

1. Houd de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner vast zoals je een pen zou vasthouden. Houd de eyeliner plat tegen de wimpers aan voor maximale controle.

2. Stempel voorzichtig met de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner langs de bovenste wimperrand. Start bij de binnenste ooghoek en eindig bij de buitenste ooghoek. Begin de eyeliner dun, je kunt de eyeliner altijd dikker aanzetten.

3. Voor een winged eyeliner volg je de onderste rand van het oog richting het einde van jouw wenkbrauw. Stempel in deze richting de punt van de eyeliner. Verbind vervolgens het puntje van jouw eyeliner met de lijn die je hebt gezet boven de wimpers. Ook hier geldt: begin dun, je kunt altijd dikker aanzetten!

Bekijk het filmpje hieronder om te zien hoe International Makeup Artist Jourdan Walker eenvoudig een strakke winged eyeliner creëert met de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner:

Refill systeem

De LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner heeft een refill systeem. De eyeliner is eenvoudig navulbaar met de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner Refill. Een refill verpakking is beter voor het milieu én voor de portemonnee. 

Je vult de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner eenvoudig na met de refill verpakking door de eyeliner pen vast te houden en met de vingers op de zwarte zijde de lege eyeliner te verwijderen van de eyeliner pen. Klik vervolgens eenvoudig de refill verpakking in de eyeliner pen. De LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner heb je nu nagevuld!

In dit filmpje laat International Makeup Artist Jourdan Walker zien hoe je de Quick longlasting liquid eyeliner navult met de refill verpakking:

Heb jij een mooie eyeliner gecreëerd met de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner? Maak een foto en deel deze op social media! Tag @lookxcosmetics en gebruik #lookxcosmetics zodat wij jouw foto ook kunnen bewonderen.