0 producten

Op naar betere tijden – met een nieuwe uitvinding!De Professionele beschermings- behandelkap is inmiddels uitverkocht. We willen iedereen hartelijk danken voor de leuke & lieve reacties die we hebben ontvangen op dit initiatief. De salons zijn nu open en na honderden kappen te hebben uitgeleverd, hebben wij besloten ons weer volledig te focussen op onze grootste missie: mooie huiden creëren.

Heb jij na 13 mei jouw kap besteld? Dan worden de kappen waarschijnlijk de eerste week juni verstuurd. De levertijd is gewoonlijk 2 -3 weken. Mochten de kappen eerder binnenkomen, dan versturen wij deze natuurlijk direct. 

Wil je meer weten over wat het merk LOOkX voor jouw salon kan betekenen? Klik dan hier en vraag vrijblijvend een informatiepakket met samples aan.

Om het consumentenvertrouwen te vergroten, is er samen met het Friese bedrijf Rembrands iets nieuws uitgevonden: een speciale professionele beschermings-behandelkap.
Voor de klant én voor jou (en eventueel voor je team/personeel) is het een veilig gevoel.


LOOkX Group CEO Cindy van der Peet vertelt graag meer:


Hier zie je hoe het werken met de behandelkap eruitziet: 


Bestellen kan hier.LOOkX Professionele beschermings- behandelkap

Deze kap, gemaakt van 100% gerecycled en recyclebaar Greencast® kost €102,85 incl. BTW en verzending, dit komt neer op €85,00 ex. BTW.

Note: koop jij de LOOkX Professionele Beschermings- behandelkap? Dan is het belangrijk dat je een account aanmaakt zodat je een gespecificeerde BTW factuur voor je boekhouding krijgt. 

Welke behandelingen kan je uitvoeren onder de beschermingskap?
- Gelaatsbehandelingen
- Verven van wenkbrauwen en wimpers
- Harsen
- Epileren
- Onzuiverheden verwijderen
- Massage gelaat


Welke behandelingen kan je niet uitvoeren?
- Permanente make up
- Plasma light
- Behandelingen met sommige apparaten

Het formaat & onderhoud
De kap past op vrijwel alle behandelstoelen. De kap is 31 cem breed. Heb je een los hoofdstuk op je behandelstoel? Dan kun je deze eraf halen zodat de stoel breder is en de kap passend.

Je maakt de kap gemakkelijk schoon met een klein beetje alcohol op een doekje. Of gewoon met water een zeep. Gebruik geen Glassex.