Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten
Sun protector powder

Sun protector powder

Promotie Free Kabuki brush Honey

Promotie Free Kabuki brush Honey

Promotie Free Kabuki brush Vanilla

Creëer de perfecte make-up basis met deze set. Start met de Smart 4-in-1 protection primer en breng vervolgens de Natural velvet mineral foundation aan met de GRATIS Kabuki brush t.w.v. €16,-

Natural velvet mineral foundation Vanilla: natuurlijk en zacht. De natuurlijke minerale foundation met luxueuze witte truffel extract geeft een matte finish en een perfect egale, zachte huid. Deze fijne poeder-foundation is intensieve-workout-proof en laat de huid ademen. Bonus: SPF15!

Smart 4-in-1 protection primer: het geheim van elke longlasting make-up look. Deze award-winning protection primer heeft een matterende en porie verfijnende werking, om te zorgen dat je make-up look minimaal 12 uur perfect blijft zitten. Jouw huid wordt viervoudig beschermd: tegen blauw licht, UV-straling, huidveroudering en vervuiling.

Kabuki brush: een stevige, verzorgende kwast die uitermate geschikt is voor het aanbrengen van (poeder)foundation. De haartjes van de LOOkX Kabuki brush zijn infused met o.a. vitamine E en mineralen om je huid optimaal te verzorgen. Bovendien is de kwast gemakkelijk, gecontroleerd en hygiënisch in gebruik.

€ 69,45
SKU
KABUKI01