Toggle Nav
Winkelwagen 0 producten
Time stop cream 15ml

Time stop cream 15ml

Promotie Rose Quartz Face Roller

De Pre anti-ageing set is alles wat je nodig hebt om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De set bestaat uit het Youth defense serum, Youth defense cream en je krijgt er een gratis Rose quartz face roller t.w.v. €32,- bij!

Youth defense serum: het geheim van een jonge uitstraling is een gezonde, stralende huid! LOOkX Youth defense serum bevat 3 soorten plant stamcellen om de eerste tekenen van huidveroudering te remmen (pre anti-ageing). Het serum kalmeert je huid, vermindert roodheid, beschermt het cel DNA en verlengt de levenscyclus van de cellen. Jouw huid voelt meteen voller en steviger aan.

Youth defense cream: deze cream bevat 3 soorten plant stamcellen om de eerste tekenen van huidveroudering te remmen (pre anti-ageing). Bovendien werkt deze rijke crème hydraterend, kalmerend, beschermend en verstevigend.

Rose quartz face roller: is gemaakt van 100% rose quartz. Door met deze roller over het gezicht te strijken, wordt de collageenproductie en lymfedrainage gestimuleerd. De bloedcirculatie verbetert en afvalstoffen worden afgevoerd. De kleine roller kan gebruikt worden voor het oogcontour en zorgt ervoor dat ‘puffiness’ verdwijnt. Gebruik de roller bij voorkeur tweemaal daags voor een stralende glow.

Tip: leg de Rose quartz face roller voor gebruik in de koelkast voor een extra verkoelend effect.

€ 125,50
Nog 0 beschikbaar
SKU
YOUTH01.