0 producten

LOOkX Solution skincare routine

Vette huid acne Skincare routine

Heb jij een gecombineerde/vette huid? Verrassend maar waar: een vette huid is vaak een teken van uitdroging, omdat de talgproductie niet goed gestimuleerd wordt.
Wij hebben de solution!
 Breng jouw talgproductie in balans met deze skincare
 routine. 
 

'S MORGENS 'S AVONDS
1. Reiniging Derma daily cleanser Derma daily cleanser
2. Tonen Refresh lotion Refresh lotion
3. Extra boost Solution pore minimiser  Solution pore minimiser
4. Cream Solution cream Solution cream
5. Oogverzorging Retinol2ndG eye rescue Retinol2ndG eye rescue
6. Bescherming Sun fluid SPF30 of Smart 4-in-1 protection primer
EXTRA:
1 tot 2x per week Anti-ageing sheet mask of O2 Relax eye & face mask
Dagelijks Derma skin polish pads

LOOkX Solution - Talgregulering

Solution pore minimiser

Solution pore minimiser

Pak de oorzaken en symptomen van grove poriën aan met LOOkX Solution pore minimiser. De formule verkleint en verfijnt grote poriën, vermindert vuilophopingen en mee-eters, en reguleert een overactieve talgproductie van binnenuit.

Shop nu: Solution pore minimiser

Solution cream

Solution cream

Korte metten met glimmende zones en onzuiverheden door poriën te verfijnen, de huid te matteren en hydrateren. De talgklieren worden direct aangepakt om jouw huid niet alleen op te lappen, maar ook echt te behandelen. 


Shop nu: Solution cream

T-zone

Wist je dat...

Wist je dat de T-zone van de huid (voorhoofd, neus en kin) vier tot tien keer meer talgkliertjes bevat dan de rest van je gezicht?


Kenmerken van een gecombineerde/vette huid

  • Glimmende, vette zones
  • Grove poriën
  • Mee-eters & puistjes
  • Ontstekingen
  • Littekens
  • Hyperpigmentatie
Waarom kiezen voor LOOkX:
LOOkX staat voor smart & clean beauty. Smart? Ja, Smart products for Smart Women; multifunctionele producten met ingrediënten van de toekomst in milieubewuste verpakkingen. Het mooie merk valt in de categorie “Clean Beauty”, dit garandeert je veilige producten, waarvan veel refillable zijn. Ze maken een gezonde huid voor iedereen mogelijk.

Dit was in 1999 ook het uitgangspunt van oprichter Cindy van der Peet, die het zat was dat zoveel beauty merken hun beloftes niet waar maken. Het moest anders vond ze, en dat is haar gelukt. LOOkX Make up is anti-ageing en beschermend, en versterkt de werking van de huidverbeterende LOOkX Skincare. En zo wordt 1+1 dus 3!

De producten worden ontwikkeld in ons ECOCERT laboratorium waar we wetenschap combineren met de natuur: LOOkX Skin science. Dit omvat 3 technologieën: time release tech­nologie, innovatieve make-up technologie en plant stamcel technologie, die de power van een ingrediënt tot 50x kan verhogen. Wonderen in een potje bestaan niet. Producten die je op een korte termijn een gezondere huid geven wel en van LOOkX heb je over 10 jaar nog steeds profijt. Geen loze beloften, alleen resultaat.