0 producten

Vacature logistiek medewerker

Vacature logistiek medewerker


LOOkX Group BV is een snel groeiend cosmetica bedrijf met een eigen magazijn gevestigd in Heerhugowaard.  Vanuit deze locatie versturen we pakketten naar onze B2CB2B klanten en pallets naar onze distributeurs over de hele wereld. We staan bekend om onze goede service en dat onder andere allemaal dankzij het hardwerkende team in het magazijn waar jij onderdeel van kan worden. 

Dat gezellige team wil graag een nieuwe, vrolijke collega verwelkomen die zelfstandig mee kan draaien op de maandagdinsdag en / of  zaterdag (overdag). Bij voorkeur ben je bekend met het werken in (online) voorraadsystemen en/of kan je dit gemakkelijk aanleren vanwege eerdere ervaringen hiermee. Orders uitdraaien voor je collega of zelf picken, voor jou is het gesneden koek.

De functie is voor min. 16 uur per week, maar kan verder uitgebouwd worden. Wij zoeken een collega die daarin flexibel is, en bij drukte makkelijk bij kan springen.

Hou je van je mouwen opstropen, lekker aan de gang gaan en vind je het net als onze andere logistiek collegaStef, Monique, Mariska, Quinty en Bas fijn om nauwkeurig te werken, en geeft het je een goed gevoel als de orders netjes en supersnel bij onze klanten op de deurmat ligt? Stuur dan een email naar kirsten@lookx.com met je cv en motivatie om bij ons te komen werken.   

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld